ΒΟΛΕΪ

Νέο "χτύπημα" με Ρουμελιωτάκη ο Ολυμπιακός

Νέο "χτύπημα" με Ρουμελιωτάκη ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την απόκτηση του Γιάννη Ρουμελιωτάκη ανακοίνωσε η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού κλείνοντας έτσι τις θέσεις των ακραίων για την επόμενη περίοδο.

Ολοκληρώνονται τα κομμάτια του ερυθρόλευκου παζλ για την επόμενη περίοδο που έχει στόχο την κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων, αλλά και μια καλή πορεία στο CEV Cup.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Ρουμελιωτάκη από την Κηφισιά και δημιούργησε έτσι μια εξαιρετική τετράδα ακραίων.

Πέρα 27χρονο ακραίο οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν τους Τσούπκοβιτς και Φράγκο, ενώ διατήρησαν στο ρόστερ τους τον Κοκκινάκη. Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης τόνισε στο osfp.gr: "Καταρχήν θα ήθελα να εκφράσω την χαρά και ικανοποίηση μου που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό, έναν πολύ μεγάλο σύλλογο με λαμπρή ιστορία και μεγάλους στόχους για το μέλλον! Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι σίγουρος ότι και με την θερμή υποστήριξη του κόσμου, θα καταφέρουμε τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό!"

Νέο "χτύπημα" με Ρουμελιωτάκη ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά την Κηφισιά οι Στεφάνου και Ρουμελιωτάκης θα είναι συμπαίκτες και στον Ολυμπιακό

Το ρόστερ της επόμενης περιόδου

Πασαδόροι: Φιλίποφ, Στιβαχτής

Διαγώνιοι: Αγκάμες, Ζουπάνης

Κεντρικοί: Νταφ, Οσόρια, Σουλτανόπουλος

Ακραίοι: Τσούπκοβιτς, Φράγκος, Ρουμελιωτάκης, Κοκκινάκης

Λίμπερο: Στεφάνου, Γκούζντα

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Ο Ολυμπιακός Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Ρουμελιωτάκη.

Ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης γεννήθηκε στις 25/6/1989 στο Ηράκλειο Κρήτης. Το ύψος του είναι 1,87μ, ζυγίζει 80κ., αγωνίζεται στην θέση του ακραίου και αποτελεί ενεργό στέλεχος της Εθνικής ομάδας. Ξεκίνησε το βόλεϊ από την Γέη Ηρακλείου. Την περίοδο 2013/14 κέρδισε το Λιγκ Καπ με την ομάδα της ΑΕΚ, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα του ΑΟ Κηφισιάς με τον οποίο τερμάτισε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Volleyleague στην κανονική περίοδο και έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η καριέρα του Γιάννη Ρουμελιωτάκη

2000 – 2007, Γ.Ε. Ηρακλείου

2007 – 2008, Άθλεση

2008 – 2011, Πανελλήνιος

2011 – 2012, ΣΠΑ Καρδίτσας

2012 – 2014, ΑΕΚ

2014 – 2016, ΑΟ Κηφισιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ