ΒΟΛΕΪ

Ναυμαχία των "Βίκινγκς" με τους "Πειρατές"

Ναυμαχία των "Βίκινγκς" με τους "Πειρατές"

Ο Φοίνικας Σύρου την Τετάρτη 6/12 αντιμετωπίζει στη Νορβηγία την Βίκινγκ TIF Μπέργκεν στο πλαίσιο του Challenge Cup.

Mετά από δύο ημέρες παραμονή στην Αθήνα όπου έκανε προπονήσεις στο "Μελίνα Μερκούρη" μετά από την παραχώρηση του γυμναστηρίου από τον Ολυμπιακό, η αποστολή του Φοίνικα Σύρου ταξιδεύει αυτή την ώρα για το Μπέργκεν που βρίσκεται στα δυτικά της Νορβηγίας.

Οι συριανοί ταξιδεύουν με ανεβασμένο το ηθικό για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα από τον πρώτο αγώνα κόντρα στην Βίκινγκ TIF Μπέργκεν.

Η νορβηγική ομάδα δεν έχει να επιδείξει κάποια ιδιαίτερη διάκριση στο βόλεϊ, δεν έχει ξένους στο ρόστερ της και είναι στα μέτρα του Φοίνικα. Είναι από τα πιο παλιά αθλητικά κλαμπ της Νορβηγίας με έτος ίδρυσης το 1892. Το κλαμπ διακρίνεται περισσότερο για την δυνατή ομάδα χάντμπολ που διαθέτει. Το σήμα της είναι μία ασπίδα των Βίκινγκς που αναπαριστάνει έναν δισκοβόλο, ενώ η διοίκηση της ομάδας έχει κάνει μεγάλη κινητοποίηση για την αναμέτρηση με τους συριανούς.

Μάλιστα έφτιαξαν αφίσα για τον αγώνα που παρουσιάζει ένα πλοίο των Βίκινγκς και ένα πλοίο των «Πειρατών». Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 19.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ