ΒΟΛΕΪ

Να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς

Να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς
INTIME SPORTS

Στην κορυφή του δεύτερου ομίλου του Ευρωπαϊκού Λιγκ βρίσκεται η εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών και βλέπει την πρόκριση στην τελική φάση.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Λιγκ η εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών. Η αντιπροσωπευτική μας ομάδα επικράτησε και στα δύο παιχνίδια επί των Ρουμάνων, χωρίς καμία βαθμολογική απώλεια και πλέον θέλει να κάνει το ίδιο και κόντρα στην Τουρκία.

Την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Ιουλίου η Εθνική φιλοξενεί τη γειτονική χώρα και με ισάριθμες νίκες θα βάλει σημαντικές βάσεις για την πρόκριση στην τελική φάση.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισαν τα διπλά των Σλοβένων στην Τουρκία. Όπως η εθνική μας στα ματς με τους Ρουμάνους, έτσι και οι Σλοβένοι έχασαν μόλις ένα σετ σε δύο ματς και έδειξαν να μπαίνουν δυνατά στη μάχη της πρόκρισης.

Αντίθετα, το άλλο ζευγάρι ανάμεσα στην Κροατία και τη Λευκορωσία ήταν πιο ισορροπημένο. Ό,τι και να έκανε ο Ράιτς οι Λευκορώσοι κατάφεραν και πήραν μία νίκη που μπορεί να τους φανεί πολύτιμη για τη συνέχεια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ελλάδα - Ρουμανία 3-0

Ελλάδα - Ρουμανία 3-1

Τουρκία - Σλοβενία 0-3

Τουρκία - Σλοβενία 1-3

Κροατία - Λευκορωσία 3-1

Κροατία - Λευκορωσία 1-3

Η βαθμολογία

Ομάδα

Αγώνες

Νίκες

Ήττες

Βαθμοί

Ελλάδα

2

2

0

6

Σλοβενία

2

2

0

6

Λευκορωσία

2

1

1

3

Κροατία

2

1

1

3

Τουρκία

2

0

2

0

Ρουμανία

2

0

2

0

Επόμενη αγωνιστική (17-19/7)

Ελλάδα - Τουρκία

Ελλάδα - Τουρκία

Ρουμανία - Λευκορωσία

Ρουμανία - Λευκορωσία

Σλοβενία - Κροατία

Σλοβενία - Κροατία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ