ΒΟΛΕΪ

"Να φανούμε αντάξιες των προσδοκιών"

"Να φανούμε αντάξιες των προσδοκιών"

Οι Αρέτα Κονόμι και Αρετή Τέζα μίλησαν στο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και αναφέρθηκαν στη νέα χρονιά, όπου οι στόχοι της ομάδας βόλεϊ παραμένουν υψηλές, με το νταμπλ να αποτελεί τον... μίνιμουμ στόχο.

Η Αρέτα Κονόμι δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Καταρχήν ξεκινάμε μια νέα χρονιά. Πέμπτη χρονιά για εμένα. Να έχουμε μια καλή σεζόν, να είμαστε υγιείς και όλα νομίζω ότι θα έρθουν όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Ο στόχος που όλοι θέλουμε να έχουμε είναι η καλύτερη πορεία στην Ευρώπη αλλά και να διατηρήσουμε τα κεκτημένα στην Ελλάδα. Αν έχουμε υγεία θα έρθουν τα αποτελέσματα, γιατί έχουμε θέληση για δουλειά και όρεξη. Είμαστε ο ίδιος κορμός με κάποιες προσθήκες και από κει και πέρα πιστεύω ότι θα φανούμε αντάξιες των προσδοκιών".

Η Αρετή Τέζα δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Καταρχήν να ευχηθώ καλή σεζόν σε όλους με υγεία πάνω από όλα. Είμαστε πολύ χαρούμενες που μαζευτήκαμε όλες μαζί και πάλι σε ένα γνώριμο μέρος. Δεν έχουμε πολλά καινούργια πρόσωπα, μόνο δυο και τους εύχομαι καλή αρχή. Ελπίζω να τα πάμε και πάλι φέτος καλά να πάρουμε όλους τους τίτλους και στην ευρωπαϊκή μας πορεία να πάμε πολύ καλύτερα απ' ό,τι πέρσι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ