ΒΟΛΕΪ

MVP της χρονιάς ο Σαφράνοβιτς

VOLLEY LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÌÏÔÉÏÍ ÔÅÁÌ)
VOLLEY LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÌÏÔÉÏÍ ÔÅÁÌ) MOTIONTEAM

Στον Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς κατέληξε ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη της χρονιάς στη Volley League, με την βράβευσή του να γίνεται την Τρίτη (9/5) στη φιέστα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή για τρίτη διαδοχική χρονιά, οπότε κι ο τίτλος του πολυτιμότερου ήταν λογικό να καταλήξει σε δικό του παίκτη. Ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς αναδείχθηκε MVP της σεζόν, απολύτως δικαιολογημένα τόσο λόγω της σταθερότητας που έδειξε από την αρχή της χρονιάς, όσο και στους τελικούς, εκεί όπου έκανε τη διαφορά.

Έτσι, διπλασίασε τις σχετικές διακρίσεις του, αφού νωρίτερα μες στη σεζόν είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος της 8ης αγωνιστικής.

Παρεμπιπτόντως, στον καθοριστικό πέμπτο και τελευταίο τελικό σημείωσε 18 πόντους με 15/28 επιθέσεις (54% αποτελεσματικότητα), 2 μπλοκ και 1 άσσο σε 19 σερβίς. Σήκωσε σχεδόν το 60% των υποδοχών του ΠΑΟΚ με 43 προσπάθειες και ποιότητα υποδοχής 51% και 43% τέλειες. Έκανε μόλις ένα λάθος. Να σημειωθεί επίσης πως αγωνίστηκε τραυματίας στο πόδι.

Πέραν αυτού, την καλύτερη επτάδα της Volley League απαρτίζουν επίσης οι Θάνος Τερζής (ΠΑΟΚ), Λίμπερμαν Αγκάμεζ (Ολυμπιακός), Δημήτρης Γκαράς (ΠΑΟΚ), Άθος Κόστα (Ολυμπιακός), Γιάννης Τακουρίδης (ΠΑΟΚ) και Αμαράλ Ντάντε (ΠΑΟΚ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ