ΒΟΛΕΪ

Μπραμπόροβα: "Θα πάρουμε και το πρωτάθλημα"

Μπραμπόροβα: "Θα πάρουμε και το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Η MVP Ιβάνα Μπραμπόροβα και η Αλίκη Κωνσταντινίδου μίλησαν στο Sport24.gr για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στο Αγρίνιο

Το 5ο Κύπελλό του πανηγύρισε στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός , με την Ιβάνα Μπραμπόροβα να παίρνει τον τίτλο της πολυτιμότερης παίκτριας του τελικού.

Η Σλοβάκα ακραία μίλησε στο Sport24.gr για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και για την προσωπική της διάκριση.

" Είναι ένα από τα τελευταία κύπελλα που παίρνω στην καριέρα μου και νιώθω πολύ ικανοποιημένη που τα κατάφερα και με τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι θα πάρουμε και το πρωτάθλημα, οπότε θα είναι ό,τι καλύτερο για μένα να κάνω μία τέτοια χρονιά. Δεν το πίστευα ότι θα πάρω τον τίτλο της MVP και το συνειδητοποίησα μόνο όταν άκουσα τις συμπαίκτριές μου να φωνάζουν το όνομά μου".

Κωνσταντινίδου: "Μας άνοιξε η όρεξη"

Δηλώσεις στο Sport24.gr έκανε και η Αλίκη Κωνσταντινίδου, η οποία κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της καριέρας της.

" Συναισθήματα φοβερά. Αισθάνομαι πραγματικά λες και πετάω στον ουρανό. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τις συμπαίκτριές μου. Για μένα ήταν το πρώτο, τα κορίτσια έχουν πάρει κι άλλα κύπελλα. Μέσα από την εμπειρία τους με βοήθησαν πάρα πολύ να σταθώ σε αυτό το επίπεδο. Μπορεί να φάνηκε εύκολο το παιχνίδι, αλλά δεν ήταν. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα από την αρχή της χρονιάς, με τραυματισμούς και με όλα αυτά που έχουμε μέσα στην ομάδα. Συνεχίσαμε και αντέχουμε και παλεύουμε και θα παλεύουμε μέχρι τέλους".

Για το αν ο Ολυμπιακός θα πάρει και το πρωτάθλημα, είπε: " Από τη στιγμή που μας άνοιξε η όρεξη, θα γίνει και αυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ