ΒΟΛΕΪ

Μπόσκαν: "Στα κρίσιμα κάναμε αυτό που έπρεπε"

VOLLEY LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
VOLLEY LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, για την άνοδο του Τσούπκοβιτς και τη συνέχεια της χρονιάς.

Ο Σλόμπονταν Μπόσκαν μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Γιάννη Λαμπίρη, μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Κυψέλης. Ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο αήττητο σερί της ομάδας του στο πρωτάθλημα και την συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε 18 αγώνες αήττητος στη Volley League: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, δεν ήταν εύκολο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε και την στήριξη των οπαδών του. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε, στις κρίσιμες στιγμές είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση και κάναμε ότι ακριβώς έπρεπε. Ήταν σημαντική νίκη, όμως δεν κοιτάω το σερί των 18 αγώνων. Εγώ βλέπω μόνο την επόμενη εβδομάδα και τον επόμενο αντίπαλο. Μπροστά μας είναι το επόμενο ματς στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο".

Για το γεγονός ότι πλέον έχει την δυνατότητα να κάνει rotation στους αγώνες του πρωταθλήματος: "Όντως έχουμε αυτή την δυνατότητα, αλλά όπως προείπα, πρέπει να προετοιμαστούμε για τον ημιτελικό του Κυπέλλου και πρέπει να παραμείνουμε σε ετοιμότητα γιατί θα αγωνιστούμε κόντρα στον ΠΑΟΚ. Να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και θα δουλέψουμε για το Κύπελλο".

Για το γεγονός ότι βοήθησε τον Τσούπκοβιτς να βελτιώσει την απόδοση του κατά την διάρκεια της σεζόν: "Έχει βελτιώσει σημαντικά την απόδοση του σε σχέση με τους πρώτους αγώνες της σεζόν. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό, τόσο ο Τσούπκοβιτς όσο και οι υπόλοιποι παίκτες δουλεύουν σκληρά και αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να μπορείς να έχεις καλή απόδοση στις δύσκολες στιγμές. Η δουλειά μου είναι να τους δίνω το κίνητρο να συνεχίσουν να δουλεύουν σε υψηλό επίπεδο".

Οι διαφορές που έχει διαπιστώσει τώρα που είναι προπονητής από τα χρόνια που αγωνιζόταν: "Είναι εντελώς διαφορετικά αυτά τα δύο για μένα. Όταν είσαι αθλητής, αγωνίζεσαι για τον εαυτό σου. Τώρα σαν προπονητής, ηγούμαι 14 παικτών και είναι πιθανό οι μικρές λεπτομέρειες να κάνουν την διαφορά".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ