ΒΟΛΕΪ

Μπελάδες για τον Ηρακλή λόγω Πέτρογλου

Μπελάδες για τον Ηρακλή λόγω Πέτρογλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΕΕΑ αποφάσισε τη σύνταξη έκθεσης για τις οφειλές του Ηρακλής προς τον Πέτρο Πέτρογλου και η ανδρική ομάδα βόλεϊ του "γηραιού" κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών.

Οι παλιές αμαρτίες συνεχίζουν να κυνηγούν τον Ηρακλή και τη νέα του διοίκηση αφού τα χρέη σε παλιούς αθλητές αποτελούν το μεγάλο βραχνά της νυν διοίκησης του τμήματος βόλεϊ του συλλόγου.

Η συγκεκριμένη υπόθεση που οδηγείται στα γραφεία του Αθλητικού Δικαστή της ΕΣΑΠ αφορά τη σεζόν 2006-07. Από τότε χρωστά χρήματα στον Πέτρο Πέτρογλου ο Ηρακλής.

Ο 38χρονος σήμερα ακραίος έχει λάβει μόνο ένα μικρός μέρος από τα οφειλόμενα και αποφάσισε να διεκδικήσει τα υπόλοιπα δικαστικά. Η προσφυγή του έγινε αποδεκτή από το ΑΣΕΑΔ και σύντομα η έκθεση του θα μεταφερθεί στον Αθλητικό Δικαστή της ΕΣΑΠ.

Μόλις συμβεί αυτό θα αρχίσει και η αφαίρεση βαθμών στον Ηρακλή ο οποίος βέβαια δεν κινδυνεύει να βρεθεί εκτός πλέι οφ αφού ακόμα και εάν μηδενιστεί στα επόμενα δύο ματς δεν τον φτάνει η ένατη Παναχαϊκή. Υπάρχει όμως και ένα άλλο θέμα το οποίο αφορά τα πλέι οφ.

Φέτος για πρώτη φορά μετά από χρόνια θα έχουμε και πάλι πλέι οφ με τη συμμετοχή των οκτώ πρώτων ομάδων. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, εάν μέχρι τότε ο "γηραιός" δεν έχει δώσει λύση στο συγκεκριμένο θέμα πληρώνοντας τον Πέτρογλου ή έστω κάνοντας έναν νέο διακανονισμό τότε η ομάδα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στα πλέι οφ θα πάρει την πρόκριση χωρίς να παίξει.

Το τι θα γίνει στη συγκεκριμένη υπόθεση θα το δούμε τις επόμενες ημέρες. Τον περασμένο Ιανουάριο, ο Μάκης Καλαϊτζίδης, μιλώντας για τη συγκεκριμένη υπόθεση τόνισε: "Τις τελευταίες μέρες αναφέρθηκαν πολλά για εμάς και έφτασαν στο σημείο να μας παρομοιάζουν με το Καγιούλη. Ο Καλαντατζε είχε 35 χιλιάδες ευρώ συμβόλαιο, ο Πέντσεφ 25 χιλιάδες ευρώ και ο Κοπρίβιτσα 27 χιλιάδες ευρώ. Μαζί με τις υπόλοιπες ανάγκες τους , κάλυπταν περίπου το μισό μπατζετ της ομάδας.Από δυο πρόστιμα που δεχτήκαμε θα πρέπει να καταβάλουμε 25 χιλιάδες ευρώ . Μας ήρθαν νέες προφυγές από : Σμαραγδη Πέτρογλου, Ερέου , Χαραλαμπίδη και αν δεν διακανονιστούν μέχρι τον Ιούνιο αλλά και τις 25 χιλιάδες ευρω τότε δεν θα έχουμε αδειοδοτηση.

Δυο πράγματα μπορούν να συμβούν. Ή θα υπάρξει στήριξη προς αυτή την διοίκηση και στην ομάδα ή αυτοί που αναφέρουν ότι υπάρχει διάδοχη κατάσταση να την εμφανίσουν και εμείς θα φύγουμε αμέσως. Θα περιμένω δυο εβδομάδες γιατί έχω μια ηθική υποχρέωση απέναντι στους παίκτες και το προπονητικό τιμ".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ