ΒΟΛΕΪ

"Μπαμ" με Εμμανουηλίδου ο ΑΟ Θήρας

CEV CHALLENGE CUP / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÉÎ ÌÐÅÂÅÑÅÍ / OLYMPIAKOS - ASTERIX BEVEREN (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
CEV CHALLENGE CUP / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÉÎ ÌÐÅÂÅÑÅÍ / OLYMPIAKOS - ASTERIX BEVEREN (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΑΟ Θήρας ανακοίνωσε την απόκτηση της Μελίνας Εμμανουηλίδου η οποία μαζί με τη Ναταλία Μεταξά αναμένεται να αποτελέσουν το βασικό δίδυμο κεντρικών τη νέα σεζόν.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο ΑΟ Θήρας έχει αρχίσει να ανακοινώνει τις συμφωνίες του με παίκτριες οι οποίες έχουν επιτευχθεί εδώ και αρκετό καιρό. Ο Γιώργος Ρούσσης σε συνεργασία με τη διοίκηση ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τον ελληνικό κορμό του και να συνεχίσει μόνο την αναζήτηση για τις θέσεις των ξένων

Έτσι, μετά την παραμονή των Τσοχατζή, Αρτακιανού, Μεταξά και Τσομπανίδου, ήρθε η ώρα για την ανακοίνωση ορισμένων εκ των μεταγραφικών κινήσεων.

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με την Καλανταρίδου ήρθε και εκείνη με την Εμμανουηλίδου, ενώ αναμένεται ανάλογη για τη Γενιτσαρίδη. Η πρώτην κεντρική του Ολυμπιακού τόνισε στις πρώτες της δηλώσεις: "Είμαι πολύ χαρούμενη που θα γίνω και εγώ μέλος του ΑΟ Θήρας. Είμαι έτοιμη να δώσω το 100% για να συμβάλω και εγώ σε μια επιτυχημένη χρονιά. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα και υγεία σε όλη την ομάδα μου. Τέλος να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον προπονητή κ. Ρούσση και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου"

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Ο Α.Ο.ΘΗΡΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ήρθε σε συμφωνία με την κεντρική μπλοκέρ Εμμανουηλίδου Μελίνα για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Καλωσορίζουμε την Μελίνα στο σύλλογό μας της ευχόμαστε πάνω από όλα να έχει υγεία και ότι καλύτερο προσδοκά από την νέα αγωνιστική σεζόν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ