ΒΟΛΕΪ

Μια χειραψία με διαφορά δύο γενιών

Μια χειραψία με διαφορά δύο γενιών
INTIME SPORTS

Στον αγώνα βόλεϊ του ΠΑΟΚ με τον Άρη ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον 16χρονο Βασίλη Τασιούρα να ανταλλάζει χειραψία με τον 39χρονο Βασίλη Κουρνέτα.

Είναι δίχως αμφιβολία από τους τελευταίους μεγάλους του ελληνικού βόλεϊ. Στα 39 του πλέον ο Βασίλης Κουρνέτας συνεχίζει να κοσμεί με την παρουσία του ελληνικά γήπεδα και να δίνει το παράδειγμα στους νεαρότερους αθλητές του βόλεϊ.

Το 1999, όταν γεννήθηκε ο έτερος πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, ο Βασίλης Κουρνέτας είχε ήδη στο παλμαρέ του δύο πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα και δύο συμμετοχές σε Φάιναλ 4 ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Το απόγευμα της Κυριακής ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Άρη ο οποίος αγωνίστηκε με την εφηβική του ομάδα λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν με την έλλειψη διοίκησης και την υπογραφή των συμβολαίων των επαγγελματιών παικτών. Κάπως έτσι ο 39χρονος πασαδόρος ήρθε αντιμέτωπος με αρκετούς παίκτες οι οποίοι θα μπορούσαν ακόμα και να είναι παιδιά του.

Ο πρωταγωνιστής αυτής της φωτογραφίας είναι ο Βασίλης Τασιούρας ο οποίος στα 16 του χρόνια είχε την δυνατότητα να ανταλλάξει χειραψία με έναν από τους μύθους των ελληνικών γηπέδων. Φυσικά, ανάλογη ευκαιρία είχαν και οι υπόλοιποι νεαροί αθλητές του Άρη με τον φωτογραφικό φακό να "συλλαμβάνει" μόνο ο συγκεκριμένο στιγμιότυπο.

Δεν ξέρουμε εάν οι πιτσιρικάδες του Άρη είχαν σαν πρότυπο τον Βασίλη Κουρνέτα, το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να έχουν ως στόχο να του μοιάσουν σε ό,τι αφορά το ήθος του και τη γενικότερη νοοτροπία του εντός και εκτός γηπέδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ