ΒΟΛΕΪ

Μεταγραφικές βόμβες μεγατόνων στο ευρωπαϊκό βόλεϊ

France's Earvin Ngapeth celebrates during a men's preliminary volleyball match against Brazil at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Monday, Aug. 15, 2016. (AP Photo/Matt Rourke)
France's Earvin Ngapeth celebrates during a men's preliminary volleyball match against Brazil at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Monday, Aug. 15, 2016. (AP Photo/Matt Rourke) AP

Ο Έρβιν Νγκαμπέτ ανακοίνωσε ότι του χρόνου θα αγωνίζεται στην Ζενίτ κάτι που ανοίγει αυτόματα την πόρτα της εξόδου στον Λεόν τον οποίο περιμένει η Περούτζια!

Ένα ντόμινο μεταγραφικών εξελίξεων ικανό να αλλάξει τις ισορροπίες στο ευρωπαϊκό βόλεϊ ξεκίνησε! Εκείνος που ενεργοποίησε τη βόμβα ήταν ο Έρβιν Νγκαμπέτ. Ο Γάλλος ακραίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη "L' Equipe" αποκάλυψε ότι αφήνει την Ιταλία για να μετακομίσει βορειότερα.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι η πανίσχυρη Ζενίτ Καζάν.

"Πήρα την απόφαση να φύγω, θα πάω στη Ζενίτ Κανάζ. Για δύο λόγους πήρα αυτή την απόφαση. Ο πρώτος ήταν νιώθω ότι ο κύκλος μου στη Μόντενα ολοκληρώθηκε. Έμεινα εκεί για 4,5 χρόνια και με εξαίρεση το Champions League κατέκτησε τα πάντα. Αισθάνομαι ότι μπήκα σε μία ρουτίνα. Νομίζω ότι αισθάνομαι κάτι διαφορετικό και να ξαναβρώ το κίνητρο μου.

Ο δεύτερος λόγος είναι ο Ράντοστιν Στοΐτσεφ. Είναι ένας καλός προπονητής, αλλά σίγουρα όχι κάποιος που ταιριάζει με εμένα. Το έχουμε συζητήσει πολλές φορές. Είχαμε πολλές διαφορές. Εγώ θέλω να έχω ελευθερία στο παιχνίδι μου. Έχει δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο και εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω με αυτή την κατάσταση άλλο. Για αυτό είναι καλύτερο να φύγω. Μίλησα με την πρόεδρο, την Κάτια Πεντρίνι. Είναι δύσκολο γιατί τη λατρεύω και εκείνη αισθάνεται το ίδιο. Δεν μπορώ όμως να πω όχι στην πρόταση της Καζάν" είπε μεταξύ άλλων ο Νγκαμπέτ.

ΜΕΝΕΙ Ο ΑΝΤΕΡΣΟΝ, ΟΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ Ο ΛΕΟΝ

Η μετακόμιση του Νγκαμπέτ στη Ρωσία είναι δεδομένο ότι θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ζενίτ. Με δεδομένο ότι ο Ματ Άντερσον έχει επεκτείνει ήδη το συμβόλαιο του με την ομάδα είναι δεδομένο ότι κάποιος πρέπει να φύγει και αυτός όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Λεόν.

Ο Κουβανός σούπερ σταρ έχει ήδη στα χέρια του μία εντυπωσιακή πρόταση από την ιταλική ομάδα η οποία θέλει να ενισχυθεί ώστε να χτυπήσει τη Ζενίτ. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το μεταγραφικό καλοκαίρι ιδιαίτερα θερμό.

Photo credits: AP Photo/Matt Rourke

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ