ΒΟΛΕΪ

Μεγάλο Σάββατο ο δεύτερος τελικός του Challenge Cup

CEV CHALLENGE CUP /  ÃÅÍÉÓÅÉ ÊÑÁÓÍÏÃÉÁÑÓÊ - ÏÓÖÐ / YENISEI KRASNOYARSK - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
CEV CHALLENGE CUP / ÃÅÍÉÓÅÉ ÊÑÁÓÍÏÃÉÁÑÓÊ - ÏÓÖÐ / YENISEI KRASNOYARSK - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Λόγω του δημοψηφίσματος στην Τουρκία, ο δεύτερος τελικός του Challenge Cup ανάμεσα σε Μπούρσα και Ολυμπιακό θα γίνει το Μ. Σάββατο, 15 Απριλίου, αντί Κυριακή του Πάσχα (16/4).

Μια ημέρα πριν και συγκεκριμένα στις 15 Απριλίου θα γίνει ο δεύτερος τελικός του Challenge Cup ανάμεσα σε Μπούρσα και Ολυμπιακό και ο λόγος δεν είναι άλλος από το δημοψήφισμα στην Τουρκία την Κυριακή του Πάσχα (16/4).

Επομένως, στις 12 Απριλίου θα γίνει ο πρώτος τελικός στο "Μελίνα Μερκούρη" και τρεις ημέρες μετά η δεύτερη μάχη στην Τουρκία, το Μ. Σάββατο δηλαδή, ανήμερα της Ανάστασης. Ο Ολυμπιακός διεκδικεί το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του και θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει με αυτό στις αποσκευές του από την γειτονική μας χώρα.

Υπενθυμίζουμε ότι το Δημοψήφισμα γίνεται για τη συνταγματική αναθεώρηση στην Τουρκία η οποία μεταξύ άλλων η αναθεώρηση προβλέπει την μεταφορά στον πρόεδρο της χώρας εκτελεστικών εξουσιών που ανήκουν μέχρι σήμερα στον πρωθυπουργό. Όπως είναι ο διορισμός υπουργών, η κήρυξη καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, η έκδοση διαταγμάτων και η διάλυση της Εθνοσυνέλευσης.

Η οριστική απόφαση πάρθηκε, ενώ να πούμε πως η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει ήδη ανακοινώσει τους διαιτητές των δύο αγώνων. Στον πρώτο τελικό πρώτος διαιτητής θα είναι ο Γιάσμιν Χουσεΐνοβιτας από τη Βοσνία και δεύτερος ο Μάρκους Έντχολμ (Σουηδία). Στη ρεβάνς πρώτος διαιτητής θα είναι ο Νίκολας Χέκφορντ από την Αγγλία και δεύτερη η Ντάνιτσα Βικτορίνι από τη Σλοβακία.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ