ΒΟΛΕΪ

Με νικητή τον Παντελή Καφέ

Με νικητή τον Παντελή Καφέ

Τελικός με ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον στο Lipton Ice Tea Summer Series στο τουρνουα του SABBIA, στον Μαρμαρά της Χαλκιδικής. Τη νίκη πήρε με 2-1 σετ ο Παντελής Καφές με συμπαίκτη τον Νίκο Θεοχάρη

Τελικός με ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον στο Lipton Ice Tea Summer Series στο τουρνουα του SABBIA, στον Μαρμαρά της Χαλκιδικής το Σάββατο 26 Ιουλίου. Στον τελικό αγωνίστηκαν αντίπαλοι οι γνωστοί διεθνείς ποδοσφαιριστές Παντελής Καφές (πρωταθλητής Ευρώπης στο Euro 2004) και Σπύρος Βάλλας, που και οι δύο είναι φανατικοί του Beach Volley.

Τη νίκη πήρε με 2-1 σετ ο Παντελής Καφές με συμπαίκτη τον Νίκο Θεοχάρη, απέναντι στην ομάδα του αδελφού του Δημήτρη Καφέ που ήταν ο συμπαίκτης του Σπυρου Βάλλα.

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε σε πολύ όμορφο κλίμα με τους συγγενείς των αθλητών να ποζάρουν μαζί τους στην αναμνηστική φωτογραφία, ενώ όλοι μοιράστηκαν πλούσια δώρα από τον χορηγό Lipton Ice Tea.

Η σειρά των ερασιτεχνικών τουρνουά Lipton Ice Tea περιλαμβάνει κάθε εβδομάδα πολλά τουρνουά σε δημοφιλή Beach Bar σε όλη την Ελλάδα, για όσους αγαπούν το άθλημα και θέλουν να διασκεδάσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ