ΒΟΛΕΪ

Με φόντο το ντέρμπι η 4η αγωνιστική

Με φόντο το ντέρμπι η 4η αγωνιστική

Χωρίς ανάσα συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ Γυναικών καθώς μετά την εμβόλιμη 3η αγωνιστική, το Σαββατοκύριακο διεξάγονται οι αγώνες της 4ης αγωνιστικής.

Το πρώτο σερβίς θα δοθεί στο Μαρκόπουλο με την αναμέτρηση του τοπικού ΑΟΜ με το Ρέθυμνο που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΝΕΡΙΤ (16.00, ΝΕΡΙΤ Sports).

Στο Μαρκόπουλο η Ζαχαρούλα Γιαννέλου κατά πάσα πιθανότητα θα τεθεί στη διάθεση του Βέσκο Ιβάνοβιτς, ενώ ο ΟΠΕΡ στην πρώτη του έξοδο από το Ρέθυμνο δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα.

Στο κλειστό της Κυψέλης ο αήττητος Παναθηναϊκός υποδέχεται την επίσης αήττητη Ηλιούπολη (είχε ρεπό την περασμένη αγωνιστική) με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα πρόβλημα. Ο Γιώργος Ρούσης θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για την χρησιμοποίηση της Μερτέκη (ενοχλήσεις στη μέση), ενώ η Δήμητρα Λυκογιάννη έχει τον πονοκέφαλο της Γεωργία Μπόκα (ταλαιπωρήθηκε από ίωση).

Στο Κατσάνειο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ηρακλή με την ΑΕΚ. Οι κυανόλευκες δεν έχουν προβλήματα αλλά παραμένουν χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές, ενώ κι η αήττητη Ένωση ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη κομπλέ.

Τέλος στο κλειστό της Νάξου, ο τοπικός Πανναξιακός κοντράρεται με το Ανατόλια. Η ομάδα του Ζόραν Κόβαζιτς μετρά δύο συνεχόμενες νίκες και θέλει να διευρύνει το σερί του ενώ το Ανατόλια ολοκληρώνει τις εξορμήσεις στις Κυκλάδες (την Πέμπτη αγωνίστηκε στην Σαντορίνη) μετρώντας όμως τρεις ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Η 4η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με την αναμέτρηση Μακεδόνες – ΑΟ Θήρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο 1/11/2014

Μαρκόπουλου, 16.00 (ΝΕΡΙΤ), ΑΟ Μαρκοπούλου - ΟΠ Ρεθύμνου (Οικονόμου Β. – Μεταξά, Πέρρος)

Πανελληνίου, 17.30, ΑΟ Παναθηναϊκός - ΓΣ Ηλιούπολης, (Καπάνταης – Βελώνης, Ανδρονικίδης)

Κατσάνειο, 18.00, ΓΣ Ηρακλής - ΑΕΚ (Κυριακόπουλος - Παπαδόπουλος Αρ., Γεωργιάδης)

Νάξου,18.30, ΑΟΝ Πανναξιακός - ΣΑΑΚ Ανατόλια (Μαρκάτσας-Κολτσίδας, Γεωργόπουλος)

Κυριακή 2/11/2014

Χαλάστρα, 19.00, ΑΣ Μακεδόνες - ΑΟ Θήρας (Σιμίδης – Τσιούλα, Κωνσταντινίδης)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ