ΒΟΛΕΪ

Με την πλάτη στον τοίχο η Παναχαϊκή

Με την πλάτη στον τοίχο η Παναχαϊκή
INTIME SPORTS

Η Ε.Ε.Α. έκανε δεκτή την προσφυγή του Χρίστου Μπέλου προς την Παναχαϊκή και η ομάδα της Αχαΐας κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών λόγω χρεών του Παγκρατίου προς τον παίκτη.

Την πρώτη της νίκη στην Volleyleague πανηγύρισε η Παναχαϊκή, αλλά δεν τη γιόρτασε αρκετά αφού της ήρθε ένα χαρτί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με το οποίο καλείται να πληρώσει τα χρέη της προς τον Χρίστο Μπέλο.

Ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού είχε κάνει προσφυγή για ένα χρέος που υπήρχε και ζητούσε την αφαίρεση βαθμών από την ομάδα της Πάτρας.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Υπάρχει όμως μια μικρή λεπτομέρεια η οποία είναι ότι ο Χρίστος Μπέλος δεν έχει παίξει ποτέ στην καριέρα του στην Παναχαϊκή. Πως γίνεται λοιπόν η ομάδα της Πάτρας να του χρωστάει λεφτά;

Για να βρούμε την άκρη του νήματος πρέπει να γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω όταν το Παγκράτι συγχωνεύτηκε με την Παναχαϊκή. Το 2008 λοιπόν, η ομάδα της Αχαΐας απορρόφησε το τμήμα πετοσφαίρισης του ΑΟ Παγκρατίου παίρνοντας και την θέση του στην Α2 Εθνική κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2008-09.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα, σύμφωνα και με την πρόσφατη απόφαση που πάρθηκε για τον Ηρακλή, να επωμιστεί και τα χρέη που υπήρχαν. Έτσι, τώρα η Παναχαϊκή καλείται να τα βρει με τον Χρίστο Μπέλο, έναν αθλητή που δεν έπαιξε ποτέ σε αυτή, διαφορετικά θα έχει τις ανάλογες βαθμολογικές συνέπειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ