ΒΟΛΕΪ

Mε τη βούλα "πράσινος" ο Γκιμαράες

Mε τη βούλα "πράσινος" ο Γκιμαράες

Ο Ούγκο Ντε Λεόν Γκιμαράες είναι και τυπικά παίκτης του Παναθηναϊκού, αφού το "πράσινο" ΤΑΑ τον ανακοίνωσε, ενώ ο παίκτης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο σάιτ του "τριφυλλιού".

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου ακραίου, Ούγκο Ντε Λεόν Γκιμαράε (ημ. γεν. 4/7/90, 1.98), ο οποίος έφτασε σήμερα στη χώρα μας συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Λουτσιάνα και θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. –ΤΑΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου ακραίου, Hugo De Leon Guimaraes (ημ. γεν. 4/7/90, 1.98), ο οποίος έφτασε σήμερα στη χώρα μας συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Λουτσιάνα και θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία του Τριφυλλιού.

Ο νεοαποκτηθείς άσος, που πέρυσι ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στον Γ.Σ Λαμίας δήλωσε στο paovolleyball.gr: «Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε ένα τόσο ιστορικό Σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Είμαι ενθουσιασμένος και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά».

Αναφορικά με το αν του άρεσε η ατμόσφαιρα της Κυψέλης, όταν ήρθε ως αντίπαλος σχολίασε: «Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι μοναδικοί! Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι φοβερή και αυτό όχι μόνο αρέσει σε κάθε παίκτη αλλά βοηθάει την ομάδα. Ανυπομονώ…».

Για το παρελθόν που έχει το Τριφύλλι με τη… Βραζιλία είπε: «Ναι, ναι το ξέρω. Έχει ιστορία ο Παναθηναϊκός με τους Βραζιλιάνους και μόνο που έχουν αγωνιστεί παίκτες όπως ο Ντάντε, ο Μαρσελίνιο…»!

Τέλος, ο Ούγκο υποσχέθηκε: «Να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και με σκληρή προπόνηση κάθε μέρα να βοηθήσω να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

2010 – 2013 : Monte Cristo (Brazil)

2013 – 2014 : Bank Jateng (Indonesia)

2014 – 2015 : Lamia (Greece)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ