ΒΟΛΕΪ

Με τη δύναμη της παρέας

Με τη δύναμη της παρέας
2015 FIVB

Η γεμάτη ταλέντο Εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών είναι έτοιμη για το μεγάλο της ραντεβού με την πρόκριση στην τελική φάση του World League. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ + ΒΙΝΤΕΟ)

Το περασμένο Σαββατοκύρικο η γαλανόλευκη σημαία κυμάτισε για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια σε αγώνα World League. Με πρωτοβουλία της ΕΟΠΕ η Εθνική ομάδα βόλεϊ έβαλε τις βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση της Παγκόσμιας Λίγκας και αυτό το τριήμερο (19-21/6) θέλει να κάνει check in στην τελική φάση που θα διεξαχθεί στη Σλοβακία.

Η νεανική εθνική ομάδα έχει ήδη αποδείξει πως όλο το μέλλον της ανήκει. Με μέσο όρο ιδιαίτερα μικρό και όπλο τους το εξαιρετικό κλίμα οι Έλληνες διεθνείς θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω αποδεικνύοντας ότι το ελληνικό βόλεϊ επιστρέφει.

Στο πλευρό των διεθνών αναμένεται να είναι για μία ακόμα φορά το φίλαθλο κοινό της Θεσσαλονίκης. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ο κόσμος αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό των διεθνών. Αυτή τη φορά οι αγώνες θα διεξαχθούν στο "Αλεξάνδρειο" και είναι δεδομένο πως όλοι στο στρατόπεδο της Εθνικής θέλουν ένα γεμάτο γήπεδο.

Η προπώληση μέχρι στιγμής είναι ικανοποιητική και αναμένεται να ενταθεί όσο περνούν οι ημέρες. Ειδικά μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα που διατίθενται η κίνηση είναι εξαιρετική μέχρι στιγμής. Υπενθυμίζουμε ότι τα εισιτήρια διατίθενται από το γυάλινο περίπτερο του Δήμου Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους το οποίο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως τις 13:00 μέχρι και την Κυριακή 21/6, ενώ το απόγευμα (μέχρι και την Πέμπτη 20/6) θα λειτουργεί από τις 18:00 έως τις 21:00.

Εισιτήρια διατίθενται τα πρωινά από τα γραφεία της ΕΠΕΣΘ στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (09:00-15:00) και τα απογεύματα από ειδικό εκδοτήριο στο Αλεξάνδρειο (λειτουργεί από 18:00 έως τις 21:00 καθημερινά, αλλά και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας viva.gr, τα βιβλιοπωλεία Ιανός, Παπασωτηρίου και τα καταστήματα Public.

Με τη δύναμη της παρέας
2015 FIVB

Έτοιμοι για το μεγάλο ραντεβού

Η υπόθεση πρόκριση δεν είναι εύκολη, αλλά σίγουρα περνά από τα χέρια των Ελλήνων διεθνών. Η ομάδα μας θα είναι ενισχυμένη με τις προσθήκες των Τζούριτς και Στεφάνου που έλειψαν στο τουρνουά της προηγούμενης εβδομάδας που έγινε στο Μεξικό.

Εκεί η Εθνική έδειξε ότι μπορεί να πάρει την πρόκριση αφού καμία από τις άλλες ομάδες που βρίσκονται στον όμιλο δεν αποτελεί φόβητρο. Έτσι, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα η Ελλάδα κρατά την τύχη στα χέρια της, αφού με τρεις νίκες θα κλειδώσει την πρόκριση στην τελική φάση.

Κλειδί είναι δίχως αμφιβολία ο αγώνας της Κυριακής με την Κίνα αλλά νωρίτερα η εθνική θα πρέπει να έχει κάνει το καθήκον της κόντρα στο μαχητικό Μεξικό, αλλά και την αδιάφορη Σλοβακία.

Η αποστολή της Εθνικής

Πασαδόροι: Ντίμα Φιλίποφ, Νίκος Αγγελόπουλος

Διαγώνιοι: Δημήτρης Τζούριτς, Τόλης Αρμενάκης

Ακραίοι: Μένιος Κοκκινάκης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Θανάσης Πρωτοψάλτης, Ανδρέας Φράγκος, Ανέστης Δαλακούρας

Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας, Γιώργος Τζιουμάκας, Γιάννης Τακουρίδης,

Λίμπερο: Κώστας Ταμπουρατζής, Γιώργος Στεφάνου

Με τη δύναμη της παρέας
2015 FIVB

​​Αναλυτικό πρόγραμμα:

Παρασκευή ​​19 IOYNIOΥ

18.00 ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΚΙΝΑ

21.00 ΕΛΛΑΔΑ - ΜΕΞΙΚΟ

Σάββατο 20 ΙΟΥΝΙΟΥ

18.00 ΚΙΝΑ - ΜΕΞΙΚΟ

21.00 ΕΛΛΑΔΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Κυριακή 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

18.00 ΜΕΞΙΚΟ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ

21.00 ΕΛΛΑΔΑ - ΚΙΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ