loading...
 

Μαυρομάτης: "Καινούρια σελίδα"

Για τα νέα του καθήκοντα ως πρόεδρος της ΕΟΠΕ μίλησε ο Αχιλλέας Μαυρομάτης σε δήλωση που έκανε.

Μαυρομάτης: "Καινούρια σελίδα"

Αναφέρθηκε στην καινούρια σελίδα που ανοίγει για το ελληνικό βόλεϊ, ενώ τόνισε πως ξεκινάει η σκληρή δουλειά.

 

Αναλυτικά η δήλωση του Μαυρομάτη: "Σήμερα ανοίγει μία καινούρια σελίδα στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, δίνοντας πρώτο το παράδειγμα, σήκωσε από σήμερα τα μανίκια και ξεκινάει σκληρή δουλειά.

Στην προσπάθειά μας αυτή θα μπορέσουμε να επιτύχουμε μόνο αν έχουμε κοντά μας όλους όσοι πραγματικά αγαπούν αυτό το άθλημα.



Γι' αυτό συμβολικά η πρώτη μας απόφαση ήταν, χωρίς διαχωρισμούς και ξεχνώντας με ποιον ήταν ο καθένας μέχρι σήμερα, να καλέσουμε κοντά μας εθελοντές-αρωγούς στην προσπάθειά μας όλους όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να βάλουν ένα λιθαράκι. Μακάρι σύντομα να έρθει η ημέρα που θα μπορούμε να χαμογελάμε
".

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

SUPERLEAGUE | ΘΕΜΑ

TGI... Friday

Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ δεν χάνουν και δεν δέχονται γκολ όποτε αγωνίζονται Παρασκευή. Διαβάστε τι κάνουν τις υπόλοιπες... μη παραδοσιακές ποδοσφαιρικές ημέρες.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Να επιβιώσουμε στο ΣΕΦ"

Μιλώντας στο Sport24.gr ο Μάικ Μπατίστ ξεκαθάρισε πως στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός θα πάει μόνο με στόχο το "διπλό", ενώ αναφέρθηκε στην άμυνα που δίνει νίκες και τα σκαμπανεβάσματα

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | ΚΑΙΣΑΡΗΣ

Όταν θα πάρεις αυτό το γράμμα

Ο Κώστας Καίσαρης σκύβει ευλαβικά, μπροστά στο μεγαλείο του Χρήστου Παπουτσή. Ο άνθρωπος που σαν Υπουργός Ναυτιλίας, έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο σχετικά με το Σάμινα, κόβει σαν δεύτερος Μεγαλέξανδρος το γόρδιο δεσμό της βίας στα γήπεδα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εγώ, ο κόκκινος Καζίμ Ρίτσαρντς!

Ο Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς, θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και τονίζει ότι ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι ευκαιρία να αποδείξει την αξία του. Τι του ζητάνε οι φίλαθλοι και τι ζητάει αυτός από εκείνους. Διαβάστε όλη τη συνέντευξη

AEK | ΘΕΜΑ

Ένα και να καίει...

Με αφορμή την 33η επίσκεψη της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης για ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, το Sport24.gr σας θυμίζει τα διπλά του δικεφάλου (pics+vids)!

ΑΕΚ | ΘΕΜΑ

"Με δύναμη και πάθος"

Στέλιος Μανωλάς και Θωμάς Μαύρος συμφωνούν: "Δύναμη και πάθος" χρειάζεται η ΑΕΚ στο σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης", όπως τόνισαν στο Sport24.gr!

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή