ΒΟΛΕΪ

Μαυρομάτης: "Τα παιδιά μας δίνουν υπόσχεση για το μέλλον"

Μαυρομάτης: "Τα παιδιά μας δίνουν υπόσχεση για το μέλλον"
INTIME SPORTS

Ο Αχιλλέας Μαυρομάτης μίλησε για την πορεία της εθνική ομάδας βόλεϊ ανδρών στο World League και εξέφρασε τη σιγουριά του για το μέλλον της.

Παρά την πίκρα της ήττας ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε περήφανος για την Εθνική και σίγουρος ότι σύντομα θα έρθουν μεγάλες επιτυχίες, ενώ αναφέρθηκε και στα συνολικότερα οφέλη από την παρουσία μας στο World League.

"Νομίζω ότι μόνο περήφανοι μπορούμε να είμαστε για αυτή την ομάδα και την προσπάθεια της ομάδας για το WorldLeague. Τα παιδιά ήταν συγκλονιστικά στους 6 αγώνες που έδωσαν. Μας δίνουν μια υπόσχεση για εξαιρετικό μέλλον. Το αύριο του αθλήματος είναι πολύ καλό. Σήμερα ήταν εντυπωσιακός και ο κόσμος. Το στοίχημα να γεμίσουμε το Παλαί το κερδίσαμε σήμερα. Ο κόσμος, παρά την απώλεια του τρίτου σετ, έμεινε μέχρι το τέλος, χειροκρότησε.

Ας συνειδητοποιήσουμε ότι παίξαμε έξι αγώνας με ομάδες που βρίσκονται πολύ ψηλότερα από εμάς στην παγκόσμια κατάταξη από τους οποίους κερδίσαμε τους τέσσερις και χάσαμε τους δύο από την Κίνα στις λεπτομέρειες. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια στο Ευρωπαϊκό Λιγκ. Πρέπει να είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για την προσπάθεια που γίνεται. Το εγχείρημα του WorldLeague πέτυχε απόλυτα τον στόχο του" τόνισε αρχικά.

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το μέλλον της Ελλάδας στη διοργάνωση είπε: "Εννοείται ότι συνεχίζουμε. Θέλουμε και μπορούμε. Η FIVB διαπίστωσε ότι η Ελλάδα δεν είναι φτωχός συγγενής. Έχει επιστρέψει στο Παγκόσμιο βόλεϊ και μπορεί να δείξει περισσότερα πράγματα μόλις αυτά τα παιδιά ξεδιπλώσουν όλες τις ικανότητές τους"

Δείτε όλες τις δηλώσεις του σε βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ