ΒΟΛΕΪ

Μακρής: "Έτσι θα ανδρωθεί το ανδρικό βόλεϊ"

Μακρής: "Έτσι θα ανδρωθεί το ανδρικό βόλεϊ"
INTIME SPORTS

Για τους στόχους της νέας ΑΕΚ, τα προβλήματα του παρελθόντος και τον Δημήτρη Μελισσανίδη μίλησε ο γενικός αρχηγός του ΤΑΑ, Μάνος Μακρής.

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Μάνος Μακρής. Ο γενικός αρχηγός του ΤΑΑ αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν το τμήμα βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ και κυρίως τα προβλήματα του παρελθόντος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα κανάλια Novasports:

Για το φετινό στόχο της ΑΕΚ: "Το Κύπελλο που κατακτήσαμε μας φόρτωσε μεγάλες ευθύνες. Η ΑΕΚ είναι ένα πολύ μεγάλο σωματείο και σαν όνομα είναι υποχρεωμένη να φέρνει τίτλους. Ο προπονητής είπε παιχνίδι με το παιχνίδι. Εγώ θέλω αυτή η ομάδα να φτάσει όσο ψηλότερα, όπως κι αν λέγεται αυτό. Πρωτάθλημα, Κύπελλο ή Λιγκ Καπ".

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: "Παρόλο που σε άλλα αθλήματα υπήρχαν προβλήματα, ο κόσμος στο αντρικό βόλεϊ ήταν κοντά, ακόμη και στην επαρχία όπως φάνηκε και στον τελικό του Λιγκ Καπ στην Αλεξανδρούπολη, χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό. Ευελπιστώ σε ακόμη περισσότερο κόσμο φέτος. Αυτό που θέλω είναι ο κόσμος να δείξει τον περυσινό χαρακτήρα. Να έρχεται και να βλέπει το άθλημα που αγαπά. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας"

Για το αυτοδιοίκητο του τμήματος: "Είναι ένα πρόβλημα που προσπαθώ να λύσω από το 1998. Έχω πει πως το αντρικό βόλεϊ είναι επαγγελματικό. Όπως το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο. Έχει φόρους, ΙΚΑ, ΑΦΜ και είναι οργανωμένο επαγγελματικά. Ευελπιστώ και πιέζω κάποια στιγμή το τμήμα ν' απεγκλωβιστεί από τον ερασιτέχνη. Να το φτιάξουμε οργανωτικά ώστε να προσελκύσουμε επενδυτές, να το πάρουν και να το τρέξουν επαγγελματικά.

Αυτό πασχίζω να καταλάβει ο κ. Αλεξίου. Να φύγει το τμήμα από την σκέπη της ερασιτεχνικής. Έχουμε προβλήματα, δεν τα κρύψαμε. Έχουμε παλιές οφειλές, ένα καρκίνωμα. Προσπαθούμε να τα ρυθμίσουμε και να εξυγιανθεί η ΑΕΚ και να φτιάξει το όνομά της. Η ΑΕΚ χρειάζεται στο πρωτάθλημα".

Για τη βοήθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη: "Είναι ένα ερώτημα που πονάει. Υπάρχει μια παρεξήγηση. Ο κ. Μελισσανίδης είχε δύο στόχους. Να ανεβάσει το ποδόσφαιρο εκεί που ιστορικά ανήκει, στην Σούπερ Λίγκα και να φτιάξει το γήπεδο. Όλοι γνωρίζουμε ότι η ΠΑΕ πλέον έχει να δίνει στην ερασιτεχνική. Ας πάρουμε αυτά τα χρήματα και αυτό μας αρκεί. Να ξέρει η ερασιτεχνική πως θα έχει κάποιο έσοδο που θα πάει σε παλιές αμαρτίες και σιγά, σιγά όλα θα φτιάξουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ