ΒΟΛΕΪ

Λαμπρούση: "Να κάνουμε το πρώτο βήμα"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ CEV CHALLENGE CUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ CEV CHALLENGE CUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για τον πρώτο τελικό του "Challenge Cup" ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπούρσα. Διαβάστε όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της.

Στο "Μελίνα Μερκούρη" πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Απριλίου η επίσημη συνέντευξη Τύπου του πρώτου τελικού του Challenge Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την τουρκική Μπούρσα. Στο πάνελ από πλευράς "ερυθρολεύκων" βρέθηκε ο προπονητής της ομάδας Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και η κεντρική Τζίνα Λαμπρούση και από την Μπούρσα ο Βραζιλιάνος τεχνικός της Άντζελο Βερτσέσι και η πασαδόρος του συλλόγου Νιλάι Κάραγκατς.

Αρχικά, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είπε: "Καλωσορίζω την Μπούρσα στην Ελλάδα. Δύο χρόνια τώρα έχουμε αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις με τον σύλλογο. Πέρυσι τους αντιμετωπίσαμε τέσσερις φορές, δύο σε φιλικά παιχνίδια και δύο φορές στον τελικό του Challenge Cup. Όλα τα παιχνίδια ήταν δυνατά με υψηλό επίπεδο βόλεϊ και είμαι σίγουρος ότι και φέτος θα ισχύει το ίδιο. Ίσως είναι πλεονέκτημα το γεγονός ότι αλλάξαμε λιγότερο την περσινή μας ομάδα σε σχέση με την Μπούρσα. Κάναμε καλό σκάουτινγκ, έχουμε μαζέψει πληροφορίες και δεν νομίζω να συναντήσουμε εκπλήξεις. Τα πάντα παίζουν ρόλο σε έναν τελικό, κάθε είδους λεπτομέρεια είναι σημαντική και θα παίξει ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα".

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Τζίνα Λαμπρούση: "Είμαστε πολύ χαρούμενες που βρισκόμαστε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό του Challenge Cup. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και ανυπομονούμε να ζήσουμε την ατμόσφαιρα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να κάνουμε το πρώτο βήμα στην έδρα μας. Έχουμε κάνει κάποια σκαμπανεβάσματα στην Ευρώπη φέτος και πιστεύω ότι δεν μας βοηθάει πολύ και το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε κάνει όμως αρκετές ανατροπές φέτος στην Ευρώπη. Θεωρώ πως και εκτός έδρας θα τα πάμε καλά γιατί είμαστε όλες πολύ καλά προετοιμασμένες".

Από την πλευρά του ο κόουτς της Μπούρσα, Άντζελο Βερτσέσι (Μπούρσα) δήλωσε: "Είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε στον τελικό και που θα παίξουμε ενάντια σε μία πολύ καλή ομάδα. Αξίζουμε και εμείς και ο Ολυμπιακός να είμαστε στον τελικό. Ελπίζω να το διασκεδάσουν όσοι παρακολουθήσουν τους αγώνες και εύχομαι καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες".

Τέλος, η πασαδόρος της ομάδας, Νιλάι Κάραγκατς (Μπούρσα) δήλωσε: "Είμαστε ευτυχισμένες που βρισκόμαστε εδώ. Όταν ξεκίνησε η σεζόν είχαμε ως στόχο την παρουσία μας στον τελικό του Challenge Cup και είμαστε χαρούμενες που τον πετύχαμε. Ο Ολυμπιακός είναι μαχητική ομάδα και είμαι σίγουρη ότι θα γίνουν δύο πολύ δυνατά παιχνίδια ανάμεσα σε δύο καλες ομάδες. Αν και δεν ήμουν πέρυσι στην ομάδα, οι περσινοί τελικοί θα μας βοηθήσουν και φέτος. Όλοι στην ομάδα μιλούν για αυτούς και για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε στην Ελλάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ