ΒΟΛΕΪ

Λαμπρούση: "Η ομάδα είναι... τρελή"

CEV CHALLENGE CUP / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÌÐÏÕÑÓÁ / FINAL / OLYMPIAKOS - BURSA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
CEV CHALLENGE CUP / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÌÐÏÕÑÓÁ / FINAL / OLYMPIAKOS - BURSA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Τζίνα Λαμπρούση μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπούρσα και δήλωσε έτοιμη για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού στην Τουρκία. (AUDIO)

Η κεντρική του Ολυμπιακού Τζίνα Λαμπρούση μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Γιάννη Λαμπίρη έπειτα από τη επί της Μπούρσα, για τον πρώτο τελικό του Challenge Cup.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για το 3-2 επί της ομάδας από την Τουρκία: "Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, αλλά με τη βοήθεια του κόσμου, που δε σταμάτησε καθόλου να φωνάζει, το γυρίσαμε. Στο τρίτο σετ, άλλωστε το είπαμε και το κάναμε. Η ομάδα μας είναι… τρελή, αφήστε με να το χαρακτηρίσω έτσι".

Για το τι τις επηρέασε στα πρώτα δύο σετ: "Το γήπεδο ήταν γεμάτο. Δεν το είχα δει κατάμεστο ξανά και για αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Ωστόσο, δε νομίζω ότι αγχωθήκαμε. Απλά μπήκαμε νωθρά, η αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε και πήρε τα δύο πρώτα σετ. Εμείς πήραμε τα τρία επόμενα και τώρα έχουμε κάνει το πρώτο βήμα".

Για το αν θα γιορτάσουν την Ανάσταση δύο φορές (σ. σ. ο επαναληπτικός στην Τουρκία είναι το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου): "Ναι, αφού έχουμε φτάσει στην πηγή, γιατί να μην πιούμε και νερό;"

Για το αν τις προβληματίζει η έδρα της Μπούρσα: "Δε θα μας επηρεάσει ο κόσμος. Η Μπούρσα παίζει σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα, στην Τουρκία. Είναι πέμπτη και παίζει με μεγαλύτερου επιπέδου ομάδες. Στην Τουρκία θα μπούμε δυνατά και θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει".

Για το πρώτο πράγμα που τους είπε ο προπονητής τους: "Στα αποδυτήρια το μόνο που είπαμε ήταν Ολυμπιακός!"

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ