ΒΟΛΕΪ

Κυνηγά το θαύμα ο Πανναξιακός

Κυνηγά το θαύμα ο Πανναξιακός

Η γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού αντιμετωπίζει την Ουραλότσκα που έχει στον πάγκο της τον θρυλικό Νικολάι Καρπόλ για τους "8" του Τσάλεντζ Καπ.

Για τον Πανναξιακό θα είναι μία ακόμη ιστορική βραδιά σε μια ονειρική χρονιά. Έχοντας φτάσει στην παρθενική του συμμετοχή στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα στους ‘8’ του Τσάλεντζ Καπ, ήδη έχει κάνει την υπέρβαση, ωστόσο το βράδυ (19.00) ο Ατάνας Πετρόφ και τα κορίτσια του θα ζήσουν μια εμπειρία ζωής καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του Ευρωπαϊκού βόλεϊ, την Ρωσική Ουράλοτσκα, που έχει στον πάγκο της τον θρυλικό Νικολάι Καρπόλ.

Ο Ρώσος τεχνικός έχει κατακτήσει τα πάντα με την Ουραλότσκα, αλλά και με την Εθνική ομάδα της Ρωσίας και στα 77 του χρόνια δεν χάνει την όρεξη του αλλά και το μοναδικό του (γεμάτο φωνές και εντάσεις) στιλ…

«Οι δυσκολίες του αγώνα είναι δεδομένες κι έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι τελείως διαφορετικό από αυτά που έχουμε δώσει. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με ένα διαφορετικό στιλ, που παίζει βόλεϊ της παλαιάς σχολής, αλλά είναι υψηλού επιπέδου», τόνισε ο Ατάνας Πετρόφ με τον Βούλγαρο τεχνικό να επιζητά από το αυριανό παιχνίδι: «μια καλή αγωνιστική παρουσία και να τους κάνουμε νε ιδρώσουν για να μας κερδίσουν. Έχουμε εικόνα για την Ουράλοτσκα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει καμία σχέση με τους αντιπάλους που είχαμε μέχρι τώρα καθώς συμμετέχει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου».

Η αποστολή της Ρωσικής ομάδας βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας στη Νάξο κι όλοι απολαμβάνουν από την πρώτη στιγμή την φιλοξενία και τον… ήλιο, που έκανε ακόμη και τον φωνακλά Καρπό να ξεπεράσει την κούραση από το ταξίδι.

«Δεν μας ενόχλησε το μακρινό ταξίδι γιατί είμαστε σε ένα πανέμορφο μέρος, απολαμβάνοντας μια καταπληκτική φιλοξενία», ξεκαθάρισε λίγο πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης της ομάδας του ο κ. Καρπόλ και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τη δική μας απόδοση, αλλά γνωρίζω ότι δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Έχουμε μια εικόνα από τον Πανναξιακό, αλλά πρέπει να παραδεχθώ ότι δεν είναι ξεκάθαρη. Ωστόσο ο αντίπαλος μας είναι στην 2η θέση του Ελληνικού πρωταθλήματος κι εμείς είμαστε στην 6η θέση στην Ρωσία (γέλια)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ