ΒΟΛΕΪ

Κυκλοφορούν το Σάββατο τα εισιτήρια του τρίτου ημιτελικού

Κυκλοφορούν το Σάββατο τα εισιτήρια του τρίτου ημιτελικού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η διοίκηση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ ενημέρωσε τους οπαδούς της ομάδας ότι τα εισιτήρια για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό (Δευτέρα 11/4) θα είναι στη διάθεσή τους από το Σάββατο (9/4).

Μετά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού η οποία έδωσε αέρα δύο νικών στο "δικέφαλο του Βορρά" στην ημιτελική σειρά για την Volleyleague ο κόσμος της ομάδας της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται να γεμίσει το PAOK Sports Arena.

Τα εισιτήρια θα βγουν στα εκδοτήρια το Σάββατο (9/4) και αναμένεται να έχουν ανάλογη ζήτηση με την αντίστοιχη των περσινών τελικών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Καλούμε τους φίλους του ΠΑΟΚ να στηρίξουν τους παίκτες όπως μόνο αυτοί ξέρουν, μέσα σε αθλητικά πλαίσια.

Τα εισιτήρια του αγώνα, που θα κοστίζουν από 15 ευρώ, θα διατίθενται:

Σάββατο 09/04 – Κυριακή 10/04: 11:00 – 19:00 από τα εκδοτήρια του Γηπέδου Τούμπας (έξω από την μπουτίκ) καθώς και από τα εκδοτήρια στο “PAOK Sports Arena”.

Δευτέρα 11/04: 09:00 – 13:00 από τα γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ (Θύρα 7) στο Γήπεδο Τούμπας και 09:00 – 20:30 (ώρα έναρξης του αγώνα) από τα εκδοτήρια στο “PAOK Sports Arena”.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

VIP 1 – VIP 5: 40 ευρώ

Διαζώματα 108 – 111 (Θύρα 13): 20 ευρώ

Όλες οι υπόλοιπες Θύρες: 15 ευρώ

Πληροφορούμε ότι χωρίς εισιτήριο, πρόσκληση ή διαπίστευση κανείς δεν θα εισέρχεται εντός του γηπέδου και για τους λόγους αυτούς θα υπάρχει διπλός έλεγχος ασφαλείας".

Photo credits: Action images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ