ΒΟΛΕΪ

Κωνσταντινίδου στο Sport24.gr: "Πιο γλυκό μέσα στην Κυψέλη"

Κωνσταντινίδου στο Sport24.gr: "Πιο γλυκό μέσα στην Κυψέλη"
INTIME SPORTS

Η νταμπλούχος με τον Ολυμπιακό, Αλίκη Κωνσταντινίδου, μίλησε στο Sport24.gr για το πρωτάθλημα μέσα στην Κυψέλη, ενώ τόνισε πως για πολλά χρόνια ακόμα οι "ερυθρόλευκες" θα σαρώνουν τους εγχώριους τίτλους. Αποκάλυψε πως πλάνταξε στο κλάμα κι έκανε μία ειδική αφιέρωση στη μητέρα της.

Η Αλίκη Κωνσταντινίδου κατέφθασε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι από τον Πανναξιακό ως μία από τις καλύτερες κεντρικές του ελληνικού πρωταθλήματος. Μόλις στην πρώτη της χρονιά στου Ρέντη, σε ηλικία 25 ετών, κατέκτησε το Κύπελλο και το πρωτάθλημα, δύο τίτλους που ήταν μόλις οι πρώτοι στην καριέρα της.

Η πάντα χαμογελαστή Θεσσαλονικιά μίλησε στο Sport24.gr για το 3ο συνεχόμενο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού , τονίζοντας μάλιστα, πως κερδίζοντάς το μέσα στην Κυψέλη, ήταν ακόμα πιο γλυκό!

Αναλυτικά η συνέντευξή της:

Στο Αγρίνιο είχες πει ότι το Κύπελλο ήταν ο πρώτος σου τίτλος και ήθελες και το πρωτάθλημα. Τελικά τα καταφέρατε. Πώς αισθάνεσαι γι' αυτό;

" Δεν μπορείς να φανταστείς πώς αισθάνομαι. Έχω πλαντάξει στο κλάμα. Είναι πολύ μεγάλη δικαίωση να είσαι μακριά από τους ανθρώπους που αγαπάς και από το σπίτι σου και όλα αυτά να έχουν ένα αντίκρυσμα. Οι κόποι και οι προσπάθειές σου. Είναι πραγματικά υπέροχο συναίσθημα".

Οι πανηγυρισμοί των "ερυθρολεύκων" για τον τίτλο

Έχετε χτίσει ήδη τη δική σας δυναστεία την τελευταία τριετία. Πιστεύεις ότι θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμα;

" Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο θέλει να μπαίνει στο γήπεδο και να κερδίζει πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πιστεύω πως αυτό θα συνεχιστεί για πολλά πολλά χρόνια ακόμα και δεν θα καταφέρει κανείς να σπάσει την κυριαρχία του".

Πίστευες ότι θα παίρνατε το πρωτάθλημα μέσα στην Κυψέλη ή προτιμούσες να το πανηγυρίσετε μπροστά στους φιλάθλους σας;

" Ήμασταν σίγουρες. Ξέραμε ότι δεν θα χρειαστεί να παίξουμε την Κυριακή. Ήταν ακόμη πιο γλυκό μέσα στην Κυψέλη".

Γράφει ιστορία ο Νικολάκης

Πού θέλεις να αφιερώσεις το πρωτάθλημα;

" Το αφιερώνω στην οικογένειά μου, στις φίλες μου, στον άντρα μου. Όλοι αυτοί μαζί είναι που με στηρίζουν τόσα χρόνια. Και πάνω απ' όλα, αφιερώνω ό,τι επιτυχία έχω καταφέρει στη μητέρα μου".

Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στους φίλους του Ολυμπιακού;

" Το νταμπλ είναι κατόρθωμα όλων μας, και των φιλάθλων μαζί. Μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και όχι μόνο στου Ρέντη. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι αφιερωμένα και σε αυτούς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ