ΒΟΛΕΪ

Κύπελλο Γυναικών: Οι Μακεδόνες στα προημιτελικά, 3-0 τον Πορφύρα

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ομάδα των Μακεδόνων έγινε η πρώτη που παίρνει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γυναικών. Οι Θεσσαλονικιές επικράτησαν με 3-0 σετ του Πορφύρα στο "Π. Σαλπέας".

Η ομάδα των Μακεδόνων έγινε η πρώτη που παίρνει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γυναικών. Οι Θεσσαλονικιές επικράτησαν με 3-0 σετ του Πορφύρα στο "Π. Σαλπέας" και πήραν το εισιτήριο για τους "8" του θεσμού. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Πανναξιακός - Άρης.

Οι Μακεδόνες έπαιξαν καλό βόλεϊ ανά διαστήματα και όταν ο Πορφύρας, στο πρώτο σετ μείωσε από 13-19 σε 19-21, είχαν ψυχραιμία και έφτασαν στην κατάκτηση του. Οι γηπεδούχες, αν και βρέθηκαν αρκετές φορές πίσω στο σκορ κατάφεραν να μειώσουν, αλλά τα πολλά λάθη στα κρίσιμα σημεία τους στοίχισαν.

Βασίλης Πανδής (Πορφύρας): "Οι Μακεδόνες ήταν καλύτεροι από εμάς, ειδικά στο κομμάτι του μπλοκ. Ήμασταν ανταγωνιστικοί αλλά δεν είχαμε διάρκεια".

Μανώλης Σκουλικάρης (Μακεδόνες): "Συγχαρητήρια στα κορίτσια. Μετά από ένα κουραστικό ταξίδι μπόρεσαν και έπαιξαν αρκετά καλά. Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε για να πάμε στον επόμενο γύρο".

Τα σετ: 20-25, 22-25, 14-25

ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Πανδής): Γκολφινοπούλου, Δραγουμάνου, Ράπτη, Φωτεινού, Κομλένοβιτς, Κωνσταντέλου / Μουστάκη (λ), Σιδεράοτυ, Θαλασσινού, Κελεσίδου, Χατζηπέτρου, Γκούρα.

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Σκουλικάρης): Χολστ, Σπικς, Πολυνοπούλου, Σπανού, Νώτη, Καραφουλίδου / Μυρίδου (λ), Μόσχου, Μητακίδου.

Πηγή: volleyball.gr

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ