ΒΟΛΕΪ

Ξεσηκωμός για τη συμφωνία ΤΑΠ ΠΑΟΚ-Ελληνικός Χρυσός

Ξεσηκωμός για τη συμφωνία ΤΑΠ ΠΑΟΚ-Ελληνικός Χρυσός

Το ποσό των 200.000 ευρώ έκαμψε τις αντιστάσεις της διοίκησης Ανδρέου, όμως οι Σ.Φ. ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένοι να δεχθούν τη χορηγία. Σκληρές ανακοινώσεις από Θύρα 4, Νεάπολη και Κορδελιό

Πριν λίγο καιρό η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε τα μηνύματα δυσαρέσκειας των οπαδών της ομάδας και απαρνήθηκε τα 2.5 εκ.ευρώ ετησίως που της πρόσεφερε για χορηγία φανέλας η "Ελληνικός Χρυσός".

Κάτι τέτοια, όμως, δεν συνέβη στην περίπτωση της διοίκησης του Γιώργου Ανδρέου στο τμήμα βόλεϊ που είπε "ναι" στις 200.000 ευρώ που πρόσφερε η γνωστή εταιρία για διαφήμιση στη φανέλα.

Το ποσό είναι ιδιαίτερα μεγάλο για τα δεδομένα του βόλεϊ (υπερκαλύπτει το συνολικά μπάτζετ του "Δικεφάλου" τη φετινή σεζόν", όμως, η συμφωνία έχει φέρει μεγάλες αντιδράσεις, κυρίως, στους οργανωμένους οπαδούς που προχψρούν ο ένας μετά τον άλλο στην έκδοση ανακοινώσεων.Διαβάστε χαρακτηριστικά:

Σ.Φ. ΠΑΟΚ Θύρα 4: "Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 καταδικάζει την απόφαση της διοίκησης του ΤΑΠ ΠΑΟΚ να δεχτεί τη χορηγία από την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός. Η εταιρεία αυτή, με την επένδυση της θα ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας και θα υπονομεύσει την υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων, για να πλουτίσει ο Πάχτας, ο Μπόμπολας, οι Καναδοί χρυσοθήρες και όσοι πουλάνε εκδούλευση σε αυτούς.

Αν νομίζετε ότι με λίγα ψίχουλα θα εξαγοράσετε την αποδοχή και την συνενοχή του κόσμου του ΠΑΟΚ είστε γελασμένοι. Απαιτούμε την ακύρωση της συμφωνίας από τον πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, κο Ανδρέου, δηλώνουμε την αλληλεγγύη στους κατοίκους της Χαλκιδικής και καλούμε όλον τον κόσμο του ΠΑΟΚ να συμμετάσχει μαζικά στον δίκαιο αγώνα τους.Έλληνες και ξένοι χρυσοθήρες, ο ΠΑΟΚ ως το μεγαλύτερο και δυναμικότερο κοινωνικό κίνημα της Β.Ελλάδος βρίσκεται απέναντι σας. Μαζέψτε τα και φύγετε όσο είναι καιρός!"

Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νεάπολης: "Ο Σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ Νεάπολης "Μπέλλος" ανακοινώνει την αντίθεση του στην απαράδεκτη χορηγία στο τμήμα βόλεϊ από την άθλια εταιρεία που ονομάζεται "Ελληνικός Χρυσός". Συμπαραστεκόμαστε στους κατοίκους της Χαλκιδικής και τους δηλώνουμε ότι είμαστε αλληλέγγυοι στον δίκαιο αγώνα τους και ευχόμαστε άμεση απελευθέρωση των προφυλακισμένων κατοίκων της περιοχής".

Σ.Φ. ΠΑΟΚ Κορδελιού: "Πραγματικά θα θέλαμε να μάθουμε κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον ποιός ήταν ο ευφυής εγκέφαλος που εμπνεύστηκε την φαεινή ιδέα να συνδεθεί το τιμημένο όνομα του ΠΑΟΚ με μία τόσο "αμφιλεγόμενη" εταιρεία…Ως σύνδεσμος Ελευθερίου Κορδελιού συμφωνούμε μέχρι κεραίας με την ανακοίνωση των παιδιών της Νεάπολης, απλά επεκτείνουμε λίγο την σκέψη τους κάνοντας μία ερώτηση….Ποια είναι αυτή η τεράστια ανάγκη που ωθεί μια εταιρεία η οποία δεν πουλάει τίποτα στην Ελληνική αγορά, και έχει συνάψει σύμβαση με το Ελληνικό δημόσιο για πολλά χρόνια, την ίδια στιγμή να ξοδεύει εξωφρενικά για την εποχή χρήματα για διαφήμιση μέσω του τύπου αγοράζοντας τι;Ταυτόχρονα να αναζητά μανιωδώς εδώ και μήνες διέξοδο να διαφημιστεί και μέσω του αθλητισμού.

Αφού έφαγε πόρτα από πολλά σωματεία που σεβάστηκαν τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των οπαδών τους μεταξύ αυτών και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, βρήκε πρόσφορο έδαφος στους "λιγούρηδες" του ΤΑΠ ΠΑΟΚ .Αστείες δικαιολογίες περί πρωταθλητισμού ,διεκδίκησης στόχων, και μη χρηματοδότησης από την ΠΑΕ απλά τους ξεφτιλίζουν περισσότερο στα μάτια μας…Μερικά πράγματα στη ζωή έχουν μεγαλύτερη αξία από την όποια πρόσκαιρη αγωνιστική επιτυχία …ΕΞΩ ΟΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ