ΒΟΛΕΪ

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Με υψηλές φιλοδοξίες και στόχο τη διατήρηση των κεκτημένων ξεκίνησε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Με πολλά νέα πρόσωπα και με όρεξη για δουλειά ξεκίνησε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Άπαντες στο "δικέφαλο του Βορρά" έχουν θέσει ως στόχο τη διατήρηση των εγχώριων τίτλων.

Στο καλωσόρισμά του , ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, αφού παρουσίασε τους νέους αθλητές, το προπονητικό και το ιατρικό τιμ, ευχήθηκε σε όλους υγεία, και έκανε λόγο για μια σημαντική στιγμή με φόντο την περσινή τεράστια επιτυχία: «Η περσινή σεζόν μας δίνει τα εχέγγυα ώστε να έχουμε και του χρόνου μια σπουδαία σεζόν. Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική που έχει τη δυνατότητα να διατηρήσει τα κεκτημένα».

Παράλληλα ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κάλεσε τον κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα ώστε όλοι μαζί διοίκηση, προπονητικό τιμ παίκτες να πετύχουν το στόχο τους. «Θα βάλουμε όλοι τα δυνατά μας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Από την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσει η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2015-2016 με τιμές διαμορφωμένες για όλα τα βαλάντια. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται και από το PAOK Sports Arena και από τα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ελπίζουμε και φέτος ο κόσμος να οδηγήσει την ομάδα εκεί που θέλει και ονειρεύεται».

Στην πρώτη συγκέντρωση παραβρέθηκαν τα νέα αποκτήματα του ΠΑΟΚ : Κράσιμιρ Γκεοργκίεφ, Σκοτ Χάρτλει, Θάνος Τερζής και οι παίκτες που παρέμειναν στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ Βασίλης Κουρνέτας, Γιάννης Παντακίδης, Δημήτρης Εφραιμίδης, Θανάσης Ντίνας , Βασίλης Καρασαββίδης , Αλέξανδρος Σαμπάνης, Δημήτρης Γκαράς , Δήμος Μακράκης.

Αντίθετα απουσίασαν οι διεθνείς Κουβανοί Χαβιέρ Χιμένες , Ρολάντο Αμπρέου Σεπέντα οι οποίοι θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις στα μέσα του Οκτώβρη καθώς έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας τους.

Από την πλευρά του ο νέος προπονητής της ομάδας του ΠΑΟΚ , Νίκι Ζελιάσκοφ, δήλωσε : «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Η φετινή ομάδα είναι διαφορετική από την περσινή που έγραψε ιστορία. Η φετινή ομάδα έχει νέο αίμα με αθλητές που έχουν κίνητρο και πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να μιλήσω για συγκεκριμένους στόχους. Το πρωτεύον είναι να δουλέψουμε σκληρά, και μέσα από τη δουλειά να φτάσουμε εκεί που θέλουμε όλοι. Το σημαντικότερο είναι να έχουμε υγεία, να είμαστε μία οικογένεια σε αυτή την περίοδο, για να φθάσουμε εκεί που θέλουμε. Στον αθλητισμό ο στόχος είναι πάντα η πρώτη θέση. Είμαι αισιόδοξος και ήδη χωρίς να τους γνωρίζω όλους καλά η πρώτη γεύση που πήρα είναι ότι έχουμε πολύ καλά παιδιά στην ομάδα μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Φαίνεται στο γήπεδο».

Από την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Κουρνέτας τόνισε: «Νέα αρχή με μεγάλες φιλοδοξίες. Η περσινή χρονιά ήταν καταπληκτική και ελπίζω να τα καταφέρουμε και φέτος. Στην ομάδα φέτος υπάρχει ένα μείγμα παλιών και νέων ταλαντούχων αθλητών. Εμείς οι παλιότεροι θα προσπαθήσουμε να βάλουμε στο κλίμα τους νέους αθλητές που ήρθαν φέτος. Νομίζω ότι ο αέρας της περσινής χρονιάς θα μας βοηθήσει να το μεταδώσουμε αυτό και στα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα». Όσο για την παρουσία του κόσμου ο αρχηγός της ομάδας είχε να πει: «Πέρυσι ο κόσμος μας καλόμαθε. Τους περιμένουμε και φέτος για να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας. Τα μηνύματα που έχουμε είναι πολύ θετικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ