ΒΟΛΕΪ

Ξεκίνημα στην Αλεξανδρούπολη για την Εθνική ανδρών

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΟΠΕ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΟΠΕ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ξεκίνησε χθες (16/7) στην Αλεξανδρούπολη, η προετοιμασία της Εθνικής βόλεϊ ανδρών για τον προκριματικό όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Φιλικά με Λευκορωσία και Ουκρανία πριν τη μάχη με το Λουξεμβούργο.

Με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, ξεκίνησε χθες (16/7) στην Αλεξανδρούπολη, η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των ανδρών για τον προκριματικό όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, είδε και τους 17 παίκτες που έχει καλέσει να είναι παρόντες στο "Μιχάλης Παρασκευόπουλος" και να ξεκινούν με όρεξη και διάθεση την προετοιμασία. Μέχρι τις 26 Ιουλίου οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές.

Το τριήμερο 27-29 Ιουλίου η "γαλανόλευκη" θα δώσει τα πρώτα φιλικά παιχνίδια, φιλοξενώντας την Λευκορωσία. Τα τελευταία τεστ πριν το εναρκτήριο παιχνίδι του ομίλου με το Λουξεμβούργο (15/08), θα τα δώσει κόντρα στους Ουκρανούς 3 με 5 Αυγούστου. Όλοι οι αγώνες θα γίνουν στο "Μ. Παρασκευόπουλος".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ