ΒΟΛΕΪ

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο "Παλατάκι" για το πρωτάθλημα!

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο "Παλατάκι" για το πρωτάθλημα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς στο "Παλατάκι" μετά τη νίκη επί του Φοίνικα Σύρου και την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος. (VIDEOS)

Ο ΠΑΟΚ έχανε με 2-0 σετ από τον Φοίνικα Σύρου, αλλά με τον Χιμένες να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή του έκανε την ανατροπή και έφτασε στο δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

O νικητήριος πόντος έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς από τους οπαδούς του "Δικεφάλου" που γέμισαν το "Παλατάκι" με την ανυπομονησία με το χαρακτηριστικό σύνθημα. Το Sport24.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει την ατμόσφαιρα:

Λίγο μετά οι οπαδοί του "Δικεφάλου" εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο κι έγιναν "ένα" με τους πρωταθλητές, πανηγυρίζοντας μαζί την κατάκτηση του τίτλου:

Αλλά και οι παίκτες της ομάδας έδειξαν με το γνωστό χαρακτηριστικό σύνθημα, την ανυπομονησία τους να σηκώσουν το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα της ιστορίας τους:

Ο "πρωτομάστορας" των επιτυχιών του ΠΑΟΚ και τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Καλμαζίδης, δεν μπορούσε να αποφύγει το λούσιμο με σαμπάνια από τους παίκτες του:

Και καθώς πλησιάζει η ώρα της απονομής, η ανυπομονησία μεγαλώνει...

Αυτή έφθασε με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να δρέπουν τους καρπούς των προσπαθειών μιας ολόκληρης χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ