ΒΟΛΕΪ

Ξανά στον ΠΑΟΚ ο Σαφράνοβιτς

Ξανά στον ΠΑΟΚ ο Σαφράνοβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς ο οποίος επιστρέφει μετά από έναν χρόνο στη Θεσσαλονίκη αποτελώντας τον τρίτο ξένο στο ρόστερ του "δικεφάλου" για τη νέα περίοδο.

Μία δοκιμασμένη και ποιοτική λύση επέλεξε ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του στα άκρα. Ο Αλεξάντερ Σαφρανόβιτς μετά από ένα χρόνο επιστρέφει και πάλι στη Θεσσαλονίκη για να πάρει πάνω του την υποδοχή του "δικεφάλου του Βορρά" και να προσθέσει πολλά στοιχεία με την εμπειρία του.

Οι συστάσεις για το τι μπορεί να δώσει ο Ισραηλινός ακραίος στον ΠΑΟκ είναι περιττές αφού η ποιότητα του είναι δεδομένη.

Μετά από αυτή την κίνηση ο Γιάννης Καλμαζίδης αναζητά έναν ακραίο με περισσότερες επιθετικές ικανότητες ώστε να κλείσει την τετράδα των ξένων του και να συνεχίσει μετά με τους Έλληνες. Υπενθυμίζουμε ότι πέρα του Σαφράνοβιτς στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε και ο Γκόμες, ενώ αποκτήθηκε και ο ιδιαίτερα ταλαντούχος Κουβανός πασαδόρος, Ρικάρντο Κάλβο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: "Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνεργασία με τον Ισραηλινό ακραίο, ύψους 1,94 μ., Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς. Ο πολύπειρος αθλητής έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στο γερμανικό, πολωνικό και γαλλικό πρωτάθλημα, είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότηταςμεένα σύντομο πέρασμα από την ΕΑ Πατρών και ήταν μέλος της ομάδας του Δικεφάλου, με την οποία κατέκτησε το ντάμπλ την περίοδο 2014-15".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ