ΒΟΛΕΪ

Ξανά στην τετράδα του Challenge Cup ο Ολυμπιακός, 3-0 την Πφέφινγκεν

CEV CHALLENGE CUP / ΟΣΦΠ - ΠΦΕΦΙΓΚΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
CEV CHALLENGE CUP / ΟΣΦΠ - ΠΦΕΦΙΓΚΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πραγματοποιώντας μία φανταστική εμφάνιση η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επιβλήθηκε με 3-0 επί της Πφέφινγκεν και προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην τετράδα του Challenge Cup.

Με τον πιο εμφατικό τρόπο πήρε την πρόκριση στην τετράδα του Challenge Cup για δεύτερη διαδοχική χρονιά η ομάδα βόλεϊ του γυναικών του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκες με μία εντυπωσιακή εμφάνιση επιβλήθηκε με 3-0 σετ επί της Πφέφινγκεν και πλέον περιμένουν τον αντίπαλο τους στην επόμενη φάση.

Εκεί τους περιμένει μία εκ των Ντινάμο Κράσνονταρ και Οστράβα με τις Ρωσίδες να έχουν το πλεονέκτημα μετά τη νίκη τους στο ματς της Τσεχίας με 3-1 σετ. Όποια και να είναι η αντίπαλος το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο κλειστό του Ρέντη στις 14 Απριλίου και η ρεβάνς θα είναι εκτός έδρας (21/3) για τις αθλήτριες του Κοβάτσεβιτς.

Μεγάλο όπλο για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Πφέφινγκεν ήταν το σερβίς του. Συνολικά οι ερυθρόλευκες πήραν 15 άσσους και έκαναν σμπαράλια την υποδοχή της ελβετικής ομάδας σημαδεύοντας κατά κύριο λόγο την Ενόκ. Πρώτη σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν η Χίπε με 17 πόντους και δεύτερη η Νιέμερ με 16 εκ των οποίων οι 6 με άσσους.

Το ματς: Ο Ολυμπιακός πριν το πρώτο σερβίς ήθελε δύο σετ για να προκριθεί μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα. Το πρώτο από αυτά ήρθε με συνοπτικές διαδικασίες. Με ένα απίστευτο σερβίς ο Ολυμπιακός δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Πφέφινγκεν. Χαρακτηριστικό της εικόνας του παιχνιδιού είναι ότι τρεις αθλήτριες των ερυθρολεύκων έκαναν 20 σερβίς κάνοντας σμπαράλια την υποδοχή της ελβετικής ομάδας.

Η πρώτη που τα κατάφερε ήταν η Νιέμερ. Η Αμερικανίδα πήγε στο σερβίς με το σκορ στο 3-1 και όταν έφυγε ήταν 10-2! Στη συνέχεια η Χίπε ανέλαβε εκείνη να πιέσει το σερβίς και από το 13-3 το σκορ πήγε στο 17-4! Στη συνέχεια πήγε και η Πολ για να ολοκληρώσει ένα ονειρεμένο σετ για τον Ολυμπιακό με το σκορ στο 25-4!

Στο δεύτερο ο Ολυμπιακός συνέχισε με το πόδι πατημένο στο γκάζι για να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση. Με την Πολ να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε οι ερυθρόλευκες πήραν ένα γρήγορο προβάδισμα με 4-0 και στη συνέχεια με έναν άσο της Νιέμερ και μία άστοχη επίθεση της Στορκ προηγήθηκαν με 10-4. Κάπου εκεί ήρθε η αντίδραση για την Πφέφινγκεν η οποία κατάφερε να μειώσει ακόμα και στον πόντο κάνοντας το 11-10! Κάπου εκεί όμως ο Ολυμπιακός αντέδρασε και πάλι. Με όπλο το σερβίς τους οι παίκτριες του Κοβάτσεβιτς έχτισαν και πάλι μία διαφορά φτάνοντας στην κατάκτηση του σετ με 25-18.

Στο τρίτο σετ το οποίο δεν είχε καμία σημασία οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο χαλαρά με τον Ολυμπιακό όμως να φτάνει στη νίκη με 25-20.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός - Πφέφινγκεν 3-0

Τα σετ: 25-4, 25-18, 25-20

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ