ΒΟΛΕΪ

Κράτησε Χιμένες και παίρνει Σεπέντα ο ΠΑΟΚ

Κράτησε Χιμένες και παίρνει Σεπέντα ο ΠΑΟΚ

Στην ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Χαβιέρ Χιμένες για τη νέα σεζόν προχώρησε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ, ενώ έκανε γνωστό πως φέρνει στην Ελλάδα και τον αρχηγό της εθνικής Κούβας Ρονάλντο Αμπρέου Σεπέντα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το ασπρόμαυρο ΤΑΠ:

"Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 με τον διεθνή Κουβανό ακραίο Χαβιέρ Ερνέστο Σκουλ Χιμένες (26 ετών , 1.98μ), ο οποίος ήταν και ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της περσινής επιτυχίας συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του νταμπλ. Ο Χιμέν

Ωστόσο, τα ευχάριστα δεν σταματούν εδώ αφού η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ φέρνει στην Ελλάδα ακόμα έναν Κουβανό αθλητή παγκόσμιας κλάσης. Ο λόγος για τον αρχηγό της Εθνικής Κούβας Ρονάλντο Αμπρέου Σεπέντα. Ο διεθνής αθλητής αγωνίζεται ως διαγώνιος , είναι 26 ετών και έχει ύψος 1.98. Πρόκειται για το βασικό διαγώνιο της Εθνικής Κούβας που μαζί με τον Χαβιέρ Χιμένες θα αποτελέσουν ένα εκρηκτικό δίδυμο στην επίθεση.

Ο Ρονάλντο Αμπρέου Σεπέντα , που συμμετέχει αυτή τη στιγμή στο World League , είναι ένας αθλητής με εξαιρετικά σωματικά και τεχνικά χαρίσματα με εντυπωσιακό άλμα και τρομερό σερβίς.

Η διοίκηση του ΑΣ και του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κινήθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα προκειμένου να φέρουν πακέτο στην Ελλάδα τους δύο καλύτερους αθλητές της Εθνικής Κούβας, κάτι που οφείλεται φυσικά και στη σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Κουβανικής Ομοσπονδίας και του ΠΑΟΚ.

Αξίζει, να σημειωθεί ότι για τον Σεπέντα ενδιαφέρθηκαν πολλοί Ευρωπαϊκοί σύλλογοι προσφέροντας υπερπολλαπλάσιες προσφορές αλλά μετά από απόφαση του Προέδρου της Κουβανικής Ομοσπονδίας ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Για αυτό ακριβώς οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της Κουβανικής Ομοσπονδίας κ.Αριέλ Σάινζ, την Ολυμπιακή Επιτροπή και το Υπουργείο Αθλητισμού της Κούβας που μας τίμησαν με την επιλογή τους στέλνοντας στο ΠΑΟΚ τους δύο καλύτερους αθλητές της Εθνικής τους ομάδας.

Οι ιθύνοντες της Κουβανικής Ομοσπονδίας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγωνιστική βελτίωση του Χαβιέρ Χιμένες, από την οργάνωση και τη συμπεριφορά του ΠΑΟΚ σε όλα όσα είχαν συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών την προηγούμενη χρονιά".

Κράτησε Χιμένες και παίρνει Σεπέντα ο ΠΑΟΚ

Ο αρχηγός της εθνικής Κούβας Ρονάλντο Αμπρέου Σεπέντα εν δράσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ