ΒΟΛΕΪ

Κοβάτσεβιτς: "Τα κορίτσια δεν τα παράτησαν σε κανένα σημείο"

2018 CEV VOLLEYBALL CHALLENGE CUP / WOMEN / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÌÐÏÕÑÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
2018 CEV VOLLEYBALL CHALLENGE CUP / WOMEN / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÌÐÏÕÑÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και η Κατερίνα Γιώτα μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3 λίγα λεπτά μετά το φινάλε του πρώτου τελικού του Challege Cup (audio).

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο "Μελίνα Μερκούρη" από την Μπούρσα (2-3) , αλλά παρέμεινε ζωντανός για την κατάκτηση του Challenge Cup. Οι "ερυθρόλευκες" έδειξαν μεγάλα αποθέματα θάρρους και ενέργειας στον πρώτο τελικό της διοργάνωσης, ισοφαρίζοντας ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο από την στιγμή που η τουρκική ομάδα πήρε τα δύο πρώτα σετ.

Σε αυτό πάνω θα προσπαθήσουν να "χτίσουν" για το δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει σε μια εβδομάδα στην Προύσα (11/4), όπως τόνισε κι ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς στον Sport24 Radio 103.3 και τον Γιάννη Λαμπίρη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε αρχικά πως " στο πρώτο σετ δεν παίξαμε καλά, αλλά στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Από εκεί και πέρα ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, αλλά κυρίως στα κορίτσια μου που δεν τα παράτησαν σε κανένα σημείο του αγώνα. Επίσης, θέλω να συγχαρώ και τον κόσμο για την παρουσία του", ενώ κατέληξε αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται πολύ ανταγωνιστικός στα παιχνίδια εκτός Ελλάδας: " Δεν είναι κανόνας, αλλά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα και θα παλέψουμε από την αρχή ως το τέλος".

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Γιώτα σημείωσε: " Πάντα θέλουμε να παίρνουμε κάθε παιχνίδι. Ωστόσο, πήραμε ένα καλό σκορ, αφού από το 0-2 καταφέραμε να ισοφαρίσουμε σε 2-2. Στο τέλος δεν είχε μεγάλη σημασία το ποιος θα νικούσε. Θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο, αλλά δεν το καταφέραμε. Δείξαμε ότι δεν αφήνουμε κανένα παιχνίδι".

Για το κακό ξεκίνημα και την αντίδραση της ομάδας: " Δε μας βοηθάει η διαφορά επιπέδου που έχουμε με τις υπόλοιπες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για αυτό αργούμε να… μπούμε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πάντως έχουμε καταφέρει να είμαστε ανταγωνιστικές".

Για την καλή εκτός έδρας εικόνα της ομάδας: " Πάμε για να νικήσουμε. Δεν έχουμε κάτι άλλο να συζητήσουμε. Ήρθε μία ήττα, με καλό σκορ, όμως, και πάμε στην Τουρκία να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

Για την παρουσία του κόσμου: " Έδωσε δυναμικά το παρόν, μας στήριξε και έπαιξε μαζί με εμάς. Η ισοφάριση σε 2-2 οφείλεται και στους οπαδούς που μας στηρίζουν τα τελευταία δύο χρόνια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ