ΒΟΛΕΪ

Κοβάτσεβιτς: "Πήραμε τον τελικό πριν τον τελικό"

Κοβάτσεβιτς: "Πήραμε τον τελικό πριν τον τελικό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στις αθλήτριες του, ενώ ο Γιώργος Ρούσης στάθηκε στο βάθος πάγκο του Ολυμπιακού.

Ανάμεικτα τα συναισθήματα για τους προπονητές των «αιωνίων» μετά τη λήξη του πρώτου ημιτελικού του Φ-4 Κυπέλλου Ελλάδας «Astra Airlines».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ανέφερε: «Ήταν ένα δύσκολο και μεγάλο παιχνίδι. Πρώτα από όλα συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες περισσότερο στα κορίτσια μας. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το αποτέλεσμα όσο γίνεται πιο γρήγορα γιατί το αυριανό παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο όπως περιμένουν όλοι.

Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον τελικό. Το σημερινό ματς ήταν τελικός πριν τον τελικό. Πρέπει όμως αύριο να παίξουμε πολύ καλά για να κερδίσουμε».

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου σημείωσε μετά το πέρας του πρώτου ημιτελικού: «Σίγουρα ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς στον ημιτελικό ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα. Μετά από ένα κενό διάστημα που κάναμε πολλά λάθη για δεύτερο συνεχόμενο ματς, δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα για μεγάλα παιχνίδια, ότι είμαστε εδώ και ότι θέλουμε διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους. Θέλουμε να συγκεντρωθούμε και να ξεκουραστούμε ενόψει του τελικού.

Ελπίζω αύριο να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι και να πάρουμε το Κύπελλο. Από την αρχή ο στόχος μας ήταν διατηρήσουμε τα κεκτήμένα και να πάρουμε το νταμπλ. Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα καμία ομάδα δεν θα έρθει για να χάσει και πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα και όλες μαζί όπως είμαστε και φέτος μια μεγάλη οικογένεια να πάρουμε τον τίτλο».

Από την άλλη ο τεχνικός του του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσης σημείωσε: «Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα ξεκινάμε σε διαφορετική αφετηρία από τον Ολυμπιακό από τη στιγμή που είχαμε το πρόβλημα Νομικού, κάποια στιγμή στο ματς τα ανατρέψαμε τα δεδομένα αλλά στο τέλος μέτρησε η πληρότητα του Ολυμπιακού.

Πιστεύω ότι οι αθλήτριες μου δώσανε αυτά που είχανε, από την άλλη δεν μπορεί να μη με στεναχωρεί το αποτέλεσμα. Ελπίζω να βρούμε τη δύναμη να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο»

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Νικολέτα Κουτουξίδου. Η πασαδόρος του Παναθηναϊκού, ανέφερε: «Είναι βαριά ήττα η σημερινή, ήταν ένας τελικός και είμαστε στεναωρημένες. Θεωρώ ότι έπρεπε να εκμεταλλευτούμε το 2-1 σετ. Στο τέταρτο σετ δεν ξεκινήσαμε καλά, το κυνηγήσαμε προς το τέλος του σετ για να ξαναμπούμε στο 5ο σετ αλλά και στο τάι μπρέικ ήμασταν πίσω. Κάποια λάθη πολύ σημαντικα έκριναν το αποτέλεσμα στο τάι μπρέικ», ενώ ενόψει της συνέχειας για το πρωτάθλημα η έμπειρη άσος τόνισε: «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει διαφορά στις ομάδες είναι καθαρά στο ποιος θα βρεθεί εκείνη την ημέρα σε καλύτερη απόδοση. Είναι πολύ καλή ομάδα, είμαστε πολύ καλή ομάδα. Το σημερινό αποτέλεσμα δεν θα μας ρίξει ψυχολογικά, συνεχίζουμε στον επόμενο στόχο».

Photo credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ