ΒΟΛΕΪ

Κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς στην ACC η Στράντζαλη

Κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς στην ACC η Στράντζαλη
©JC RIDLEY/CANESHOOTER.COM

Η Όλγα Στράντζαλη αναδείχτηκε αθλήτρια της χρονιάς στην περιφέρεια της Atlantic Coast ως επιβράβευση της εξαιρετικής της χρονιάς με Μαϊάμι.

Είναι μία από τις πρώτες αθλήτριες που πήγαν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Χρόνο με το χρόνο η βελτίωση της είναι εντυπωσιακή και πλέον θεωρείται μία από τις παίκτριες που κάνουν τη διαφορά στην Κολεγιακό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για την Όλγα Στράντζαλη, η οποία αναδείχτηκε αθλήτρια της χρονιάς στην περιφέρεια της Atlantic Coast.

Η διεθνής ακραία του πανεπιστημίου του Μαϊάμι αναδείχθηκε κορυφαία της περιφέρειας της με στατιστικά για Όσκαρ. Στα 102 σετ που έπαιξε με τις Hurricanes είχε συνολικά 528 πόντους, 39 άσσους, 42 μπλοκ και είχε μέσο όρο 5.18 πόντους ανά σετ. Καμία άλλη παίκτρια δεν είχε ανάλογο μέσο όρο πόντων, ενώ με 33 πόντους σε 4 σετ στη νίκη επί του Λουσβιλ στις 20 Οκτωβρίου έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Η σεζόν για την Όλγα Στράντζαλη συνεχίζεται με τους Miami Hurricanes, καθώς συμμετέχουν στο 9o NCAA tournament. Πρώτος αγώνας με το κολέγιο του Charleston.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που ανάρτησε η ομάδα των Miami Hurricanes στο facebook την ώρα που ο προπονητής της ομάδας, Κένο Γκαντάρα, ανακοινώνει την διάκριση στην Όλγα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ