ΒΟΛΕΪ

Κόρινθος και ΧΑΝΘ θα παλέψουν για την άνοδο

Κόρινθος και ΧΑΝΘ θα παλέψουν για την άνοδο

Η Κόρινθος και η ΧΑΝΘ είναι οι δύο ομάδες οι οποίες θα συμμετάσχουν στο τελικό τουρνουά ανόδου για την Α1 βόλεϊ γυναικών.

Στον πρώτο αγώνα της 3ης αγωνιστικής του Ειδικού τουρνουά του Β’ ομίλου που διεξάγεται στο ΕΑΚ Νεάπολης στη Λάρισα, η Λαμία ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 2-0, ωστόσο η Κόρινθος επέστρεψε και πήρε τη νίκη στο τάι μπρέικ.

Μ’ αυτό το αποτέλεσμα όμως ευνοήθηκε και η ΧΑΝΘ (αυτή την ώρα αντιμετωπίζει τον Ναύαρχο Βότση) που είναι η δεύτερη ομάδα που προκρίθηκε στο τελικό τουρνουά καθώς ακόμη κι αν χάσει με 3-0 ισοβαθμεί με 4 βαθμούς με την Λαμία την οποία είχε κερδίσει με 3-1 στην πρεμιέρα του τουρνουά.

Στο τελευταίο παιχνίδι του Ειδικού τουρνουά του Β’ ομίλου η ΧΑΝΘ επικράτησε με 3-2 του Ν. Βότση καταλαμβάνοντας έτσι και τυπικά τη 2η θέση και το εισιτήριο για το τελικό τουρνουά ανόδου στην Α1 Γυναικών.

Λαμία - Κόρινθος 2-3

Τα σετ: 25-21, 27-25, 11-25, 22-25, 9-15

Λαμία (Αγγέλης) Σαββίδου, Ζαχαρή, Οικονομάκη, Βαΐτσα, Κόλλια, Νικολίτσα, Κόντρα-λ / Κακάβά, Τσιλαλή, Γαλανού

Κόρινθος (Μπούκουρας): Παναγοπούλου, Αλατζάκη, Κωστάμη, Βακάλογλου, Μπίσκου, Τομαρά, Μπούκουρα-λ / Μαργαρίτη-λ, Χατζησοφρωνίου, Δημητριάδη, Δημητροπούλου

ΧΑΝΘ - Ναύαρχος Βότσης 3-2

Τα σετ: 16-25, 25-20, 23-25, 27-25, 15-7

ΧΑΝΘ (Χριστόπουλος) Αρμουτάκη, Κουνουπίδου, Κίτσου, Αλτίνη, Μπακοπούλου, Ηλιάδη-Μάνου, Κάπα-λ / Ηλιοπούλου, Κουτρουμπή , Κουρτίδου, Θωμοπούλου.

Βότσης (Δεληγιάννη) Φραγκουλίδου, Θεότη Αντ., Γαβριηλίδου, Τυφλιώρη, Λυκούδη, Σακαράκη, Καταρτζή-λ /Παπαδοπούλου-λ, Θεότη Ανδ., Σφυρίου, Αξάρη, Τσιούγγαρη, Σωτηρίου, Γκρεμηλογιάννη

Η τελική βαθμολογία

1.ΑΣΠ Κόρινθος 9-4 σετ, 7 βαθμοί

2.ΧΑΝΘ 8-6 σετ, 6 βαθμοί

---------------------------------

3.ΑΟ Λαμίας 6-6 σετ, 4 βαθμοί

4.Ν. Βότσης 2-9 σετ, 1 βαθμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ