ΒΟΛΕΪ

Κοντά στον Πανναξιακό η Τοτσίδου

Κοντά στον Πανναξιακό η Τοτσίδου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Σία Τοτσίδου βρίσκεται κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πανναξιακό για μία ακόμα χρονιά ενισχύοντας έτσι την ομάδα της Νάξου.

Μία ακόμα παραμονή είναι έτοιμη να ανακοινώσει η ομάδα της Νάξου. Ο Πανναξιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Σία Τοτσίδου και οι δύο πλευρές είναι κοντά στη συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας τους.

Μπορεί η ομάδα της Νάξου να άλλαξε φέτος "καπετάνιο" με το Γιώργο Ρούση να παίρνει τη θέση του Ζόραν Κόβαζιτς, όμως η αρχηγός της ομάδας είναι κοντά στην παραμονή της.

Η 26χρονη ακραία βρίσκεται από το 2014 στον Πανναξιακό και όπως όλα δείχνουν θα ανανεώσει τη συνεργασία της για μία ακόμα χρονιά. Ξεκίνησε την καριέρα της από τη Δόξα Δράμας, πριν μεταβεί στον Ερμή και από εκεί στον Ηρακλή. Τη σεζόν 2011-12 αγωνίστηκε στον Πανναξιακό, ενώ την επόμενη διετία έπαιξε στην ΑΕΚ πριν μετακομίσει και πάλι στη Νάξο.

Υπενθυμίζουμε ότι και την επόμενη σεζόν θα παίζουν στον Πανναξιακό οι Δρακουλίδου και Διώτη, ενώ η πρώτη μεταγραφή της ομάδας της Νάξου ήταν η Οικονομίδου από τον ΑΟ Θήρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ