ΒΟΛΕΪ

Κοντά σε Τερβαπόρτι και Σμιτ ο Ολυμπιακός

Canada's Gavin Schmitt celebrates a win after a men's preliminary volleyball match against Italy at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Monday, Aug. 15, 2016. (AP Photo/Matt Rourke)
Canada's Gavin Schmitt celebrates a win after a men's preliminary volleyball match against Italy at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Monday, Aug. 15, 2016. (AP Photo/Matt Rourke) AP

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού είναι κοντά στην απόκτηση του Φινλανδού πασαδόρου, Έμι Τερβαπόρτι και του Καναδού διαγώνιου, Γκάβιν Σμιτ. (VIDEOS)

Κοντά σε δύο μεγάλες μεταγραφές βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τον Φινλανδό πασαδόρο, Έμι Τερβαπόρτι και τον Καναδό διαγώνιο, Γκάβιν Σμιτ. Μάλιστα, ο πρώτος προβάρει ήδη την κόκκινη φανέλα.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό πασαδόρο ο οποίος αρέσκεται στο γρήγορο παιχνίδι και φυσικά αποτελεί μέλος της Εθνικής ομάδας της Φινλανδίας.

Κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Πολωνική Εσπαντόν, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει στην Γαλλία στις Πουατιέ (2016-17), Αζαξιό (2011-12) και Αβινιόν (2010-11) και στο Βέλγιο (2012-15) στη Ροζελάρε ενώ στην Τουρκία φόρεσε τη φανέλα της Γαλατασαράι (2015-16).

Τα ιατρικά θα κρίνουν του Σμιτ

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές και με τον θηριώδη Καναδό διαγώνιο, Γκάβιν Σμιτ. Η περίπτωση του 32χρονου είναι εξαιρετική, ωστόσο θα πρέπει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ο Σμιτ έχει υποστεί δυο φορές κάταγμα κνήμης το 2013 και το 2016, γι αυτό και οι γιατροί του Ολυμπιακού θα τον σκανάρουν πριν βάλουν την υπογραφή τους σε συμβόλαιο.

Photo credits: AP Photo/Matt Rourke

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ