ΒΟΛΕΪ

Κοντά σε συμφωνία με Ρίτσι ο ΠΑΟΚ

rici
rici ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ είναι κοντά στη σύναψη συμφωνίας με τον Ντανιέλε Ρίτσι ο οποίος διετέλεσε προπονητής τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού την προηγούμενη δεκαετία.

Τον αντικαταστάτη του Χόρχε Ελγκέτα στο πρόσωπο του Ντανιέλε Ρίτσι βρήκαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Η διοίκηση του δικεφάλου του Βορρά είναι σε επαφές εδώ και λίγες ημέρες με τον Ιταλό κόουτς και οι δύο πλευρές είναι κοντά στην οριστική συμφωνία.

Ο 67χρονος κόουτς έχει ένα πλούσιο βιογραφικό στο οποίο αναγράφεται και η θητεία του στην Ελλάδα όπου έκατσε στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας στους πάγκους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού κάνοντας μάλιστα το τρεμπλ με τους ερυθρόλευκους τη σεζόν 2000-01.

Φυσικά, η μεγαλύτερη του επιτυχία ήταν η μεγάλη Ραβένα στον πάγκο της οποίας έκατσε για 13 χρόνια (1984-1997) και δημιούργησε μία ομάδα η οποία κατέκτησε όλους τους τίτλους με αποκορύφωμα τα τρία διαδοχικά κύπελλα πρωταθλητριών (1992-1993-1994). Από το τέλος της σεζόν 2014-15 και την Κοριγκλιάνο δεν έχει κάτσει στον πάγκο κάποιας ομάδας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Κηφισιά ο πρόεδρος του ασπρόμαυρου ΤΑΑ προανήγγειλε την πρόσληψη ενός νέου κόουτς χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ