ΒΟΛΕΪ

Κοκκινάκης: "Μέτρησε η "συνήθεια" του Ολυμπιακού"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟ / ΚΗΦΙΣΙΑ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟ / ΚΗΦΙΣΙΑ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο "η "συνήθεια" του Ολυμπιακού να κατακτάει τίτλους.

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Μενέλαος Κοκκινάκης μίλησε στον Sport24 Radio για την κατάκτηση του 16ου Κυπέλλου στην ιστορία των ερυθρόλευκων και για τον επόμενο στόχο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της Κηφισιάς με 3-1 σετ: " Μέτρησε η «συνήθεια» του Ολυμπιακού να κατακτάει τίτλους. Περιμέναμε την Κηφισιά να είναι ανταγωνιστική. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Τα τελυταία 4-5 χρόνια έχει σταθερή απόδοση και παίζει όμορφο βόλεϊ. Ήμασταν λίγο κουρασμένοι, αλλά καταφέραμε, βοηθώντας ο ένας τον άλλο, να πάρουμε μια δύσκολη νίκη και να κατακτήσουμε το Κύπελλο".

Για τον επόμενο στόχο της ομάδας: "Οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι να κατακτά όλους τους τίτλους στην Ελλάδα. Μέχρι τώρα έχουμε κατακτήσει δύο τίτλους και αυτοί μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε και να κατακτήσουμε και τον τελευταίο που είναι το πρωτάθλημα".

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα των δηλώσεων:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ