ΒΟΛΕΪ

Κοινό αίτημα "αιώνιων" για το Final-4 των γυναικών

Κοινό αίτημα "αιώνιων" για το Final-4 των γυναικών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με επιστολή τους Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ζητούν την κάλυψη των εξόδων τους για μετακίνηση αεροπορικώς στη Χίο για το Final-4 του Κυπέλλου των γυναικών.

Μπορεί σε λιγότερο από δύο εβδομάδες (4-5/03) να έχουμε τη διεξαγωγή του Final - 4 στο Κύπελλο (των γυναικών, ωστόσο τις τελευταίες ώρες προέκυψε ένα ζήτημα αναφορικά με τον τόπο διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Ποιο είναι αυτό; Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός (αναμένεται να ακολουθήσει και η ΑΕΚ) κατέθεσαν κοινό αίτημα με το οποίο ζητούν την κάλυψη των εξόδων μετακίνησης των αποστολών τους με αεροπλάνο.

Μάλιστα, σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό ζητούν η διεξαγωγή του Final - 4 να γίνει εντός του Λεκανοπεδίου της Αττικής. Κάτι τέτοιο είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο να συμβεί.

Σύμφωνα με κύκλους της ΕΟΠΕ από την προκήρυξη της διοργάνωσης δεν προβλέπεται πουθενά η μετακίνηση των ομάδων με αεροπλάνο και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει ξεκαθαριστεί τι ακριβώς θα παρέχουν οι διοργανωτές στην Χίο.

Το δεδομένο είναι ότι θα αναλάβουν εκείνοι την διατροφή και τη διαμονή των αθλητών όπως συμβαίνει σε όλες τις διοργανώσεις. Την ίδια ώρα σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό οι αποστολές των ομάδων θα ταξιδέψουν με πλοίο με την ΕΟΠΕ να παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους συλλόγους.

Σε ό,τι αφορά το κομμάτι του τόπου διεξαγωγής από την Ομοσπονδία είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να γίνει αυτό εντός του Λεκανοπεδίου Αττικής, ωστόσο παρέμεινε προτεραιότητα η αποκέντρωση του αθλήματος με την πρόταση της Χίου να ταιριάζει απόλυτα σε αυτό.

Τέλος, θα πρέπει να επισημάνουμε τους σοβαρούς κινδύνους για επεισόδια που θα υπήρχαν εάν το Final - 4 διεξάγονταν εντός Αττικής από τη στιγμή μάλιστα που τις ίδιες ημερομηνίες θα πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης το αντίστοιχο του πόλο ανδρών με τη συμμετοχή και εκεί των δύο "αιώνιων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ