ΒΟΛΕΪ

Κλήση σε απολογία για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Σεπέδα

Κλήση σε απολογία για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Σεπέδα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μπόλικη δουλειά θα έχει την Τρίτη ο αθλητικός δικαστής της ΕΣΑΠ αφού κλήθηκαν σε απολογία ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Σεπέδα για τα όσα έγιναν στον δεύτερο ημιτελικό.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο αθλητικός δικαστής της ΕΣΑΠ κάλεσε σε απολογία τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και τον Σεπέδα για τα όσα έγιναν στον δεύτερο ημιτελικό του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να απολογηθούν για επεισόδια περιορισμένης έκτασης εντός αγωνιστικού χώρου, ενώ ο ΠΑΟΚ και ο Σεπέδα για τη συμπεριφορά του Κουβανού διαγώνιου.

Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με αποκλεισμό της έδρας του αφού είναι υπότροπος, ενώ ο Σεπέδα μπορεί να τιμωρηθεί με έγγραφη επίπληξη ή με τιμωρία μιας αγωνιστικής.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου:

O αθλητικός δικαστής της ΕΣΑΠ καλεί σε απολογία:

1.Το ΤΑΑ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Το ΜΠΔΟ της ΕΣΑΠ έχοντας υπόψη τις διατάξεις σύμφωνα με τον Ειδικό Πειθαρχικό Κανονισμό της ΕΣΑΠ περιόδου 2015/2016, (άρ. 1, 17 παρ. 1, 19,22) σχετικά με επεισόδια περιορισμένης έκτασης εντός αγωνιστικού χώρου.

ΚΑΛΕΙ: Το προαναφερόμενο ΤΑΑ όπως μέχρι την Τρίτη 12/4/2016 και ώρα 11.30 να παραστεί ενώπιών μας ή να καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις αναφερόμενες πράξεις στα συνημμένα στην παρούσα Κλήση έγγραφα του αγώνα του σωματείου σας που διεξήχθη στις 8 Απριλίου 2016 για τα Play offs.

2.Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ και τον αθητή του Αμπρέου Σεπέδα

Το ΜΠΔΟ της ΕΣΑΠ έχοντας υπόψη τις διατάξεις σύμφωνα με τον Ειδικό Πειθαρχικό Κανονισμό της ΕΣΑΠ περιόδου 2015/2016, (άρ. 1, 2, 3A 12, 14 παρ1, 17 παρ. 1 και παρ 2Α) σχετικά με ανάρμοστη συμπεριφορά αθλητή,

ΚΑΛΕΙ: Το προαναφερόμενο ΤΑΑ καθώς και τον Πετοσφαιριστή του ίδιου ΤΑΑ Αμπρέου Σεπέδα, όπως μέχρι την Τρίτη 12/4/2016 και ώρα 12.00 να παραστεί ενώπιών μας ή να καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις αναφερόμενες πράξεις στα συνημμένα στην παρούσα Κλήση έγγραφα του αγώνα του σωματείου σας που διεξήχθη στις 8 Απριλίου 2016 για τα πλέι οφς.

Πρόστιμο για τον πρώτο ημιτελικό

Την ίδια ώρα ο αθλητικός δικαστής εξέδωσε την απόφαση του για τα όσα έγιναν στον πρώτο ημιτελικό. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε κληθεί σε απολογία για αντεθνικά συνθήματα και τελικά τιμωρήθηκε με πρόστιμο 600 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση: "Δικάζοντας βάσει του φύλλου αγώνα και της έκθεσης κομισάριου του αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ της 6/4/2016 και λαμβάνοντας υπόψη τους ισχυρισμούς του εγκαλουμένου ΤΑΑ που προβλήθηκαν προφορικώς από τον παριστάμενο εκπρόσωπό του, επιβάλλει:

Στο ΤΑΑ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500) €, προσαυξημένο κατά 20% κατόπιν υποτροπής και δη πρόστιμο (500 + 20% ) εξακοσίων (600) ευρώ για παράβαση των αρ. 17 § 1 και 2Α περ. β’ 25 και 26 § 5 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ (αντεθνικά συνθήματα περιορισμένης έκτασης)".

Photo credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ