ΒΟΛΕΪ

Κλήρωση με πασαρέλα

Κλήρωση με πασαρέλα

Η ώρα για την κλήρωση της Α1 βόλεϊ των γυναικών έφτασε με εκπροσώπους των 11 ομάδων να γίνονται για λίγο μοντέλα.

Όπως ακριβώς συμβαίνει και πριν από ένα σημαντικό ματς για οποιαδήποτε διοργάνωση τα συναισθήματα στο εσωτερικό της… ομάδας είναι αντικρουόμενα. Κάποιες έχουν το άγχος της πρεμιέρας, κάποιες το βλέπουν ως μια νέα εμπειρία, κάποιες ως ευκαιρία για διασκέδαση.

Όμως και τα 11 κορίτσια που θα εκπροσωπήσουν τις ισάριθμες ομάδες της Α1 Γυναικών στην εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στο ‘Santana Beach Club’ και θα έχει χορηγό επικοινωνίας το Sport24.gr απόλαυσαν τις πρόβες των ρούχων του οίκου Kathy Heyndels και είναι έτοιμες για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και επί σκηνής.

Η Τζίνα Λαμπρούση (Ολυμπιακός), η Ζωή Φάκη (ΑΕΚ), η Αγγελική Καββαδία (Παναθηναϊκός), η Σία Τοτσίδου (Πανναξιακός), η Κωνσταντίνα Δρακουλίδου (Μακεδόνες), η Κλαίρη Βέλλιου (Ηρακλής), η Βιργινία Δικαιούλια (Μαρκόπουλο), η Βαρβάρα Ξαγοραράκη (ΟΠΕΡ), η Γεωργία Μπόκα (Ηλιούπολη), η Μαριαλένα Δραγουμάνου (Ανατόλια) και η Άννα Καβαθά (ΑΟ Θήρας) θα αφήσουν στην άκρη την αθλητική αμφίεση και θα μεταμορφωθούν σε μοντέλα, περπατώντας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τις εντυπωσιακές δημιουργίες του Γιάννη Τόγκου.

Η μόνη που έχει την εμπειρία από τις ανάλογες εκδηλώσεις που είχε κάνει η ΕΟΠΕ είναι η Άννα Καβαθά η οποία με χαρά ετοιμάζεται και πάλι.

«Η πρώτη εμπειρία ήταν πολύ ωραία, αλλά κι οι ετοιμασίες που έχουν γίνει τώρα δείχνουν ότι θα είναι και πάλι κάτι το ξεχωριστό. Γενικά είναι κάτι διαφορετικό για όλα τα κορίτσια. Προσωπικά δεν έχω άγχος, αλλά πολύ καλή διάθεση γιατί δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοια event και είναι πραγματικά πολύ όμορφο».

Εμπειρία από την ενασχόληση της ως μοντέλο έχει και η Βιργινία Δικαιούλια, αν και όπως παραδέχθηκε: «Είναι διαφορετικό να κάνεις πασαρέλα ως μοντέλο και τελείως διαφορετικό να εκπροσωπείς την ομάδα σου. Τόσο οι πρόβες όσο και η εκδήλωση ήταν μια ωραία διαδικασία, με τα ρούχα να είναι πραγματικά εντυπωσιακά και αυτό που θέλω είναι να περάσουμε όλοι μια όμορφη και ξεχωριστή βραδιά».

Αντιθέτως για την Κλαίρη Βέλιου και την Ζωή Φάκη η όλη διαδικασία ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία. «Ήταν κάτι περίεργο μα συνάμα ξεχωριστό. Σαν αθλήτριες δεν το έχουμε συνηθίσει κι η αλήθεια είναι ότι έχω ένα περίεργο συναίσθημα, ωστόσο είμαι σίγουρη ότι θα είναι μια ξεχωριστή βραδιά», είπε η Βέλλιου για να συμπληρώσει η Φάκη: «Χαίρομαι που θα εκπροσωπήσω την ΑΕΚ σ’ αυτή την εκδήλωση και παρόλο που δεν έχω ζήσει κάτι ανάλογο το περιμένω με ανυπομονησία και ευχαρίστηση».

Χορηγός επικοινωνίας της κλήρωσης της Α1 Γυναικών το www.sport24.gr

Έχοντας κερδίσει από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης του στον κυβερνοχώρο μια περίοπτη θέση στην αθλητική ειδησεογραφία και ενημέρωση, το www.sport24.gr αγκαλιάζει πλέον και το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Η αθλητική ιστοσελίδα που καθημερινά κερδίζει το στοίχημα της ενημέρωσης, θα είναι ο χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης κλήρωσης & παρουσίασης του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, στο πρώτο βήμα μιας γενικότερης συνεργασίας της ΕΟΠΕ με το www.sport24.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ