ΒΟΛΕΪ

Κλήρωση deja vu για τον Ολυμπιακό σε άνδρες και γυναίκες

Κλήρωση deja vu για τον Ολυμπιακό σε άνδρες και γυναίκες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με την Ούγκρα Σουργκούτ και την C.S.M. Βουκουρεστίου, ομάδες που τον απέκλεισαν πέρσι, κληρώθηκε ο Ολυμπιακός σε άνδρες και γυναίκες. Στο Ισραήλ ο ΑΟ Θήρας, στη Ρωσία ο Πανναξιακός.

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης η κλήρωση για τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στο βόλεϊ. Τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες μόνο εύκολοι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων.

Ο Ολυμπιακός μάλιστα θα έχει ένα deja vu με την περσινή περίοδο αφού κληρώθηκε με τις ομάδες που τον απέκλεισαν πέρσι.

Οι άνδρες θα αντιμετωπίσουν τη Ούγκρα Σουργκούτ στη φάση των 32 του CEV Cup, ενώ οι γυναίκες θα παίξουν με την CSM Βουκουρεστίου στις 32 του Challenge Cup. Πέρσι η ανδρική ομάδα είχε ηττηθεί και στα δύο παιχνίδια με τους Ρώσους με 3-2 εκτός έδρας και 3-0 στου Ρέντη. Οι γυναίκες είχαν χάσει την πρόκριση στο χρυσό σετ.

Από εκεί και πέρα στο CEV Cup των γυναικών ο ΑΟ Θήρας στην πρώτη του συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα ταξιδέψει στο Ισραήλ. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Χάποελ ΚΦΑΡ Σάμπα, ενώ για το Challenge Cup ο Πανναξιακός θα παίξει με την Ενισέι Κράσνογιαρσκ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η κλήρωση στους άνδρες είχε ενδιαφέρον και για τον ΠΑΟΚ αφού σε περίπτωση αποκλεισμού του από το Champions League θα αντιμετωπίσει την βελγική Αντβέρπ.

CEV CUP ανδρών (3-5/1, 17-19/1)

Ούγκρα Σουργκούτ - Ολυμπιακός

CEV CUP γυναικών (13-15/12, 20-22/12)

Χάποελ ΚΦΑΡ Σάμπα - ΑΟ Θήρας

Challenge cup (13-15/12, 10-12/1)

Ολυμπιακός - C.S.M. Βουκουρεστίου

Πανναξιακός - Ενισέι Κράσνογιαρσκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ