ΒΟΛΕΪ

Κλείνει θέση στην τετράδα ο Ολυμπιακός

VOLLEY LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο "Μελίνα Μερκούρη" την Μένεν (19.00) και θέλει μόλις δύο σετ για να σφραγίσει την πρόκριση στους "4" του Challenge Cup στο βόλεϊ ανδρών.

Ο Ολυμπιακός απέχει δύο σετ από την πρόκριση στους διπλούς ημιτελικούς του Τσάλεντζ Καπ και στη ρεβάνς με την βελγική Μενέν την Πέμπτη 1 Μαρτίου (19.00) θέλει να εξασφαλίσει την παρουσία του στους "4" της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» με παρακαταθήκη το 3-1 του πρώτου αγώνα χρειάζονται δύο σετ για τα ημιτελικά όπου για τρίτη συνεχή σεζόν θα βρεθούν αντίπαλοι με την ρωσική Γκαζπρόμ Ούγκρα Σουργκούτ η οποία την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου απέκλεισε την ελβετική Νάιφελς.

Οι Ρώσοι στον πρώτο αγώνα στην Ελβετία είχαν νικήσει 3-1 σετ και χτες (28/2) επικράτησαν με 3-2 στη Ρωσία και πήραν την πρόκριση. Στα ημιτελικά πέρασε και η τουρκική Μάλι Μίλι Πιγιάνκο η οποία νίκησε και δεύτερη φορά με 3-0 την βουλγαρική Μοντάνα. Την τετράδα θα κλείσει είτε την ιταλική Ραβένα είτε την πορτογαλική Μπενφίκα.

Η Μενέν για την Α΄φάση των πλέι οφ του βελγικού πρωταθλήματος νίκησε εντός έδρας την Αμίγκος Ζοερσέλ με 3-0 (25-18, 25-17, 25-17) και προηγείται 1-0 στις νίκες.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στην ομάδα μας του βόλεϊ Γυναικών για τη χθεσινή νίκη. Τώρα είναι η σειρά μας για να προκριθούμε στους ημιτελικούς του Challenge Cup και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο. Θέλω να καλέσω τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο, να πανηγυρίσουμε μαζί και να τους αφιερώσουμε τη νίκη για την οποία σίγουρα θα μας βοηθήσουν και αυτοί από την πλευρά τους. Όλα τα παιχνίδια έχουν δύσκολες στιγμές και για αυτό χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλεύρο μας".

Ο Μάρκους Μπέμε δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαστε έτοιμοι για τον επαναληπτικό με τη Μενέν. Μετά το 3-1 στο Βέλγιο έχουμε αποκτήσει ένα προβάδισμα αλλά θέλουμε μια καθαρή νίκη. Περιμένουμε ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι αλλά με την υποστήριξη των οπαδών μας θα έχουμε μια επιπλέον ώθηση για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ