ΒΟΛΕΪ

Κέρδισαν τις εντυπώσεις Παπαφωτίου και ΠΑ.Σ.Α.Π.

Κέρδισαν τις εντυπώσεις Παπαφωτίου και ΠΑ.Σ.Α.Π.

Τριπλή εκπροσώπηση είχε ο ΠΑΣΑΠ στην εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αθλητών που πραγματοποιήθηκε στο Μπιλμπάο.

Ακόμη πιο πλούσιος σε εμπειρίες αλλά και γνώσεις επιστρέφει την Τετάρτη 24 Ιουνίου από το Μπιλμπάο της Ισπανίας η 3μελής αντιπροσωπεία του ΠΑ.Σ.Α.Π., που εκπροσώπησε το σύνδεσμό μας στο διεθνές συνέδριο “PROtectIntegrity2″ με θέμα την επιμόρφωση ενάντια στο Match Fixing και τον ρόλο των Συνδέσμων των Αθλητών.

Στην εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αθλητών (EU Athletes), που ολοκληρώνεται αύριο στην ισπανική έδρα σε συνεργασία με την EGBA, την ESSA και την RGA, επικεφαλής της αντιπροσωπείας του συνδέσμου μας ήταν ο πρόεδρος, Αθανάσιος Ψάρας, ενώ παραβρέθηκαν ακόμη ο Διευθυντής, Βασίλης Μηνούδης και η Β’ αντιπρόεδρος, Αθηνά Παπαφωτίου.

Η διεθνής άσος της γαλλικής Μιλούζ, στην παρθενική της εκπροσώπηση ως μέλος του ΔΣ του συνδέσμου μας, έγινε δεκτή από όλους τους σύνεδρους με ενθουσιασμό, έτυχε ιδαιάιτερου θερμού καλωσορίσματος και απέσπασε άκρως κολακευτικά σχόλια για την ενεργή συμμετοχή της. Συγχαρητήρια εξάλλου δέχθηκε για άλλη μια φορά και ο ΠΑ.Σ.Α.Π. ως αναγνώριση στον αγώνα που έχει ξεκινήσει στην χώρα μας για την ισότιμη μεταχείριση ανδρών-γυναικών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, η ελληνική αντιπροσωπεία μεταξύ άλλων ενημερώθηκε σχετικά με τις εξελίξεις στον αγώνα για την αντιμετώπιση του φαινομένου του Match Fixing σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Συγκεκριμένα εκπρόσωπος της στοιχηματικής εταιρείας UNIBET, εκπαίδευσε τα μέλη του συνεδρίου στον τρόπο λειτουργίας του συστήματος παρακολούθησης των εταιρειών στοιχήματος σχετικά με τα “ύποπτα” αποτελέσματα, ενώ η αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας συμμετείχε επιτυχώς και σε Workshop για την αποτελεσματική χρήση των Social Media.

Παράλληλα ο ΠΑ.Σ.Α.Π έδωσε το παρών στην ετήσια Γενική Συνέλευση της EU Athletes, όπου περίπου 30 εκπρόσωποι Ενώσεων-Συνδέσμων αθλητών από κάθε γωνιά της Ευρώπης και από όλα τα αθλήματα, έδωσαν ραντεβού στο Μπιλμπάο, προκειμένου να αντάλλαξαν απόψεις πάνω σε διάφορα ζητήματα και να προγραμματίσουν τις μελλοντικές δράσεις τους.

Το συνέδριο ολοκληρώνεται την Τετάρτη 24 Ιουνίου και η αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας επιστρέφει στη βάση της έχοντας ως… προίκα στις αποσκευές της πολλά νέα εργαλεία και ιδέες, έτοιμες να τις εντάξει στις δράσεις του ΠΑ.Σ.Α.Π., στον αγώνα για την προστασία του αθλήματος και των αθλητών, από την μάστιγα του σύγχρονου αθλητισμού, που δεν είναι άλλη από την χειραγώγηση των αγώνων και τον εθισμό στον τζόγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ