ΒΟΛΕΪ

"Καθαρίζουμε τις παραλίες μας και γνωρίζουμε το μπιτς βόλεϊ"

"Καθαρίζουμε τις παραλίες μας και γνωρίζουμε το μπιτς βόλεϊ"

Η Ε.Ο.ΠΕ σε συνεργασία με το Δήμο Λαυρεωτικής διοργανώνουν την Κυριακή (17/4) κοινωνική δράση με τη συμμετοχή παιδιών κάτω των 13 ετών με σλόγκαν: «Καθαρίζουμε τις παραλίες μας και γνωρίζουμε το μπιτς βόλεϊ».

Η δράση θα ξεκινήσει στις 10.00 π.μ με καθαρισμό της παραλίας Κακή Θάλασσα Κερατέας και στη συνέχεια οι μικροί φίλοι θα μάθουν τα μυστικά του μπιτς βόλεϊ από την ομάδα Εθνικού Σχεδιασμού, Πηγιάννα Μεθενίτη και Άννα Σπανού στα δέκα γήπεδα που θα έχουν στηθεί κατά μήκος της παραλίας.

Ο στόχος της δράσης αυτής είναι διττός, καθώς από τη μια είναι σημαντική η ευαισθητοποίηση του κοινού για την εθελοντική καθαριότητα ενώ από την άλλη είναι και αναπτυξιακός διότι τα μικρά παιδιά θα γνωρίσουν το Νο1 άθλημα του καλοκαιριού και της άμμου, το μπιτς βόλεϊ.

Η Ομοσπονδία έχει κινητοποιηθεί και έχει συνεργαστεί άψογα όλο αυτό το διάστημα με το Δήμο Λαυρεωτικής που δείχνει την έντονη ευαισθησία του τόσο σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης, όσο και στην ανάπτυξη του αθλητισμού με το Δήμαρχο, κ. Δημήτρη Λουκά, να στέλνει το μήνυμα ενόψει της Κυριακής (17/4): «Συγχαίρουμε και στηρίζουμε την Ομοσπονδία για αυτή της τη δράση, η οποία έχει ως στόχο να διαδώσει το μήνυμα της περιβαλλοντικής συνείδησης και του αθλητισμού. Ο Δήμος μας θα συμμετέχει και θα είναι εκεί, προκειμένου να δώσει το παράδειγμα σε δεκάδες παιδιά και να τους εμφυσήσει την αγάπη για τον εθελοντισμό».

Η δράση αυτή είναι ανοιχτή για τους κατοίκους της Κερατέας αλλά και όλο τον κόσμο του μπιτς βόλεϊ, καθώς σε τέτοιους καιρούς πρώτα και πάνω από όλα πρέπει ο αθλητισμός να δείχνει το παράδειγμα της υπεύθυνης συμπεριφοράς και των αξιών προς όλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ