ΒΟΛΕΪ

Καταγγελίες ο ΠΑΟΚ, για προκλήσεις κάνει λόγο ο Ολυμπιακός

Καταγγελίες ο ΠΑΟΚ, για προκλήσεις κάνει λόγο ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης της Volleyleague είχε και συνέχεια μέσα από τα κείμενα που ανέρτησαν οι δύο σύλλογοι στις ιστοσελίδες τους.

Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ παίχτηκε μέσα από τα κείμενα που ανέβηκαν στις επίσημες σελίδες των δύο ομάδων. Από την πλευρά του οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ με κείμενο που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας βόλεϊ επιτίθενται στους ερυθρόλευκους.

Σε αυτό χαρακτηρίζεται ως "απαράδεκτη" η φιλοξενία του Ολυμπιακού, ενώ γίνεται αναφορά και στην απουσία της αστυνομίας. Παράλληλα, γίνεται επίθεση και στους διαιτητές της αναμέτρησης κ.κ. Θεμελη και Μυλωνάκη για τις αποφάσεις τους.

Τέλος, υπάρχει καταγραφή των όσων συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα και αναγράφονται στο φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το σχετικό κείμενο: "Κόντρα σε όλους και σε όλα ήρθε ο νέος θρίαμβος του πρωταθλητή ΠΑΟΚ στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», όπου οι ανεγκέφαλοι δεν μπόρεσαν να αποδεχθούν το δεύτερο συνεχόμενο χαστούκι που δέχθηκε η ομάδα τους από το Δικέφαλο, που νίκησε τον αντίπαλο, την απαράδεκτη «φιλοξενία», αλλά και την εχθρική διαιτησία.

Οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη δεν έκαναν στον Ολυμπιακό τη χάρη να… κάτσουν να χάσουν, παρότι οι διαιτητικές αποφάσεις ήταν κατάφωρα σε βάρος τους, ειδικά στο κρισιμότερο σημείο του τάι μπρέικ.

Με τη λήξη του αγώνα, την ώρα που ο Σεπέδα και οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν για τον κερδισμένο τελευταίο πόντο, οπαδοί του Ολυμπιακού εκτόξευσαν μπουκάλια και εκμεταλλεύτηκαν την απουσία της αστυνομίας, η οποία άφησε απροστάτευτη την ομάδα του Δικεφάλου, για να εισβάλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι χούλιγκαν των γηπεδούχων κατευθύνθηκαν απειλητικά εναντίον του Τακουρίδη και του Γκαρά, εμποδίζοντας την είσοδό τους στο χώρο του αντιντόπινγκ κοντρόλ και πετώντας μπουκάλια και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Χαρακτηριστική είναι η καταγραφή των αθλιοτήτων στο φύλλο αγώνα, το οποίο αναφέρει τα εξής:

«Μετά το τέλος του αγώνα και μετά το χαιρετισμό των ομάδων η ομάδα του ΠΑΟΚ πήγε στον πάγκο της (από την πλευρά των οπαδών του ΟΣΦΠ) και τότε έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο και με κατεύθυνση τους παίκτες του ΠΑΟΚ: 2 αναπτήρες, 2 ποτήρια καφέ και 1 μπουκάλι νερό.

Κατόπιν ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Τακουρίδης, συνοδευόμενος από παράγοντα του ΟΣΦΠ κινήθηκε προς την έξοδο, με σκοπό να δώσει δείγμα για αντιντόπινγκ κοντρόλ. Εκεί ήταν οπαδοί του ΟΣΦΠ, που τον εμπόδισαν και αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω. Στη συνέχεια μια διμοιρία ΜΑΤ, που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο συνόδεψε την ομάδα του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια χωρίς κάποιο άλλο πρόβλημα».

Ολυμπιακός: "Προκλητικός ο ΠΑΟΚ, για μια ακόμη φόρα..."

Η απάντηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού ήρθε μέσα από το κείμενο του αγώνα. Οι ερυθρόλευκοι κάνουν λόγω για προκλήσεις των παικτών του ΠΑΟΚ προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού με άσεμνες χειρονομίες φωτογραφίζοντας τους Χιμένες και Σεπέδα.

Μάλιστα, γίνεται αναφορά και στην αθλητική δικαιοσύνη αφού το ΤΑΑ Ολυμπιακός έχει κληθεί ήδη σε απολογία για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον πρώτο ημιτελικό. Αναλυτικά όσα αναφέρει το κείμενο: "Οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο τάι μπρέικ, δεν σταμάτησαν να προκαλούν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, αυτή την φορά όχι μόνο δείχνοντας τα απόκρυφα τους αλλά και κουνώντας με νόημα το δάχτυλο προς την κερκίδα, για να «σωπάσουν». Προκλήσεις που φυσικά δεν πρόκειται να σταματήσουν όταν κάθε φορά γίνονται μόνο επιπλήξεις από την πλευρά της ΕΣΑΠ προς τον ΠΑΟΚ, καθώς και ένας διαρκής «εξωραϊσμός» για την συμπεριφορά των Θεσσαλονικέων. Σαν να προσπαθούν να δικαιολογήσουν είτε το νεαρό της ηλικίας τους, είτε ότι διαθέτουν διαφορετικό ταπεραμέντο επειδή προέρχονται από άλλες χώρες. Φυσικά συνοδοιπόροι και οι αθλητικοί δικαστές... οι οποίοι αντί να καλέσουν σε απολογία αυτούς που προκαλούν με την συμπεριφορά τους το κοινό φίλαθλο αίσθημα, την Δευτέρα καλούν τον Ολυμπιακό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ