ΒΟΛΕΪ

Καραμπέτσος: "Θα δώσω τον αγώνα μου, δίπλα μας ο υπουργός"

Καραμπέτσος: "Θα δώσω τον αγώνα μου, δίπλα μας ο υπουργός"

Την δική του ευχή για την έναρξη της Volley League πραγματοποίησε ο Γιώργος Καραμπέτσος κατά την διάρκεια της κλήρωσης του πρωταθλήματος. Οι δηλώσεις του Γιώργου Βασιλειάδη.

Την δική του ευχή για την έναρξη της Volley League πραγματοποίησε ο Γιώργος Καραμπέτσος κατά την διάρκεια της κλήρωσης του πρωταθλήματος στο Μαρκόπουλο.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που καταβάλει η Ομοσπονδία για να ορθοποδήσει σε συνεργασία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Αναλυτικά:

"Να ευχηθώ καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα και υγεία σε όλους. Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό και με την βοήθεια της ΕΡΤ θα φέρει περισσότερους φίλους στο βόλεϊ και περισσότερους χορηγούς. Κυρίως όμως θα φέρει αγόρια που τόσο πολύ ανάγκη έχει το άθλημα.

Αυτή τη στιγμή «ακροβατώ». Μετά από 45 χρόνια που είμαι στα γήπεδα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρεθούμε ως ομοσπονδία σε αυτή την κατάσταση. Ο Υπουργός όμως είναι δίπλα μας. Σε ένα άθλημα που από την μέρα που έφυγε η διοίκηση του κ. Μπελιγράτη μέχρι και σήμερα, έχουν εισρεύσει στα ταμεία της ομοσπονδίας 29 εκατομμύρια ευρώ. Θα δώσω τον αγώνα μου, έχοντας δίπλα μου τον υπουργό, τους αθλητές, τους παράγοντες, τους διαιτητές και θα κάνω το καλύτερο δυνατό.

Όσον αφορά στο θέμα με τους ξένους παίκτες. Ο Υπουργός έχει τη δύναμη, οι αθλητές έχουν την δύναμη, και τα σωματεία έχουν την δύναμη. Αλλά το πόσοι αθλητές θα γράφονται στο φύλλο αγώνος το καθορίζει η Ομοσπονδία. Την άλλη Τρίτη περιμένω στο γραφείο μου ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ και είμαι σίγουρος ότι θα τα βρούμε. Είμαι δίπλα σας συνέχεια και θα συνεχίσω να είμαι".

Βασιλειάδης: "Το βόλεϊ μπαίνει σε όλα τα σπίτια"

Ο Υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ανακοίνωσε λίγο πριν την κλήρωση της Volley League, τη συμφωνία της ΕΣΑΠ με την ΕΡΤ και τους λόγους που το βόλεϊ μπαίνει σε μία νέα σελίδα.

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ μαζί σας. Είναι πολύ σημαντικό να λέει ο κόσμος πόσο πολύ έχει βοηθήσει η πολιτεία, χωρίς να δώσει μάλιστα χρήματα.

Το ελληνικό βόλεϊ έχει προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις για την δικιά μου γενιά, με τις επιτυχίες των Εθνικών ομάδων αλλά και σε συλλογικό επίπεδο. Από την χώρα μας έχουν βγει μεγάλοι παίκτες, μεγάλες προσωπικότητες.

Φέτος μπαίνουμε σε μία νέα σελίδα. Η χαρά είναι μεγάλη γιατί το βόλεϊ μπαίνει ξανά σε όλα τα σπίτια των πολιτών, μέσω της Δημόσιας Τηλεόρασης. Ο ελληνικός αθλητισμός και κυρίως ο μη προβεβλημένος παίζει κομβικό ρόλο στη νέα μέρα.

Η προβολή αυτή δίνει την δυνατότητα να υπάρχει επαφή για όλο τον κόσμο με όλα τα αθλήματα. Η πολιτεία έκανε το καθήκον της, θέλουμε και από εσάς να στηρίξετε τον ελληνικό αθλητισμό και τους Έλληνες αθλητές. Η Ομοσπονδία κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μπορεί να σταθεί ξανά στα πόδια της και κυριότερο να συνεχίσει να υπάρχει.

Είμαστε δίπλα σας και θέλουμε να λειτουργήσουμε όπως κάναμε όλο αυτό το διάστημα. Όλοι μαζί. Καταφέραμε και φτιάξαμε μία θέση εμπιστοσύνης γιατί μας ενώνει η αγάπη για τον αθλητισμό και το ελληνικό βόλεϊ. Μόνο αισιόδοξος είμαι για την επόμενη μέρα. Πρέπει να το προστατεύσουμε, να μην αφήσουμε να χαλάσει το πιο υγιές άθλημα. Είναι χρέος όλων μας και από την πολιτεία και από εσάς τους παράγοντες, παίκτες, σωματεία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ